Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Ve sonsuz ekranlı Galaxy Note 10 ile tanışın! Sonsuzluk böyle bir şey!

Bir süredir her türlü sızıntısını paylaştığımız ve bizleri ciddi anlamda heyecanlandıran Samsung Galaxy Note 10 bugün en net haliyle karşımızda…

Samsung 7 Ağustos tarihinde yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 10 tanıtımı yapmaya hazırlanırken telefonun farklı farklı sızıntı görselleri de paylaşılmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan en son görüntüler ise telefonun reklam afişlerinde kullanılan görsellerden birisi. Siyah renkli telefonun önden baktığınızda tam ortada bir kamerası olduğunu görüyoruz. Bunun lens kirliliğine olan etkisini ise gerçekten merak ediyoruz. Siya renkli olan yeni nesil amiral gemisinin arka yapısı bizi etkiledi dersek abartmış oluruz.

 

Diklemesine yerleştirilen 3 kameranın bize ne sunacağı henüz kesinlik kazanmış olmasa da 3 değerli bir diyafram kullanılacak gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere S9 ve S10 serisinde f/1,5 – f/2,4 arasına f/1,8 diyafram değerinin gireceğini belirtelim. Bugünün popüler 10x hybrit, 60x dijital zoom gibi özellikler bu telefonda olmayacak.

Ön taraftan baktığınızda ise alt çerçevenin Galaxy Note 9‘a göre inanılmaz ölçüde inceldiğini görüyoruz. Bununla birlikte gereksiz Bixby tuşu da tıraşlanmış. Kalem tarafında ise en dikkat çeken şey ise ucunun ciddi anlamda inceldiği ve basma hissiyatının arttırıldığı. Samsung bize yeni telefonunda birçok tasarımsal değişiklik sunacak gibi görünüyor ve bu değişiklikler daha fazla ekran kasa oranına sebep olacak gibi de görünüyor.

7 Ağustos tarihini iple çekiyoruz. Bakalım Güney Koreli üretici bize ne sunacak?

Samsung Galaxy Note 10 şarj teknolojisi ile çok konuşulacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu