Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y21e Devasa Pili ile Dikkat Çekiyor

Şirketin yeni telefon serisi Vivo Y21e, büyük pili ve performanslı işlemcisi ile ortaya çıktı. İşte beklenen telefonun özellikleri sizlerle.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bir Geekbench raporu, şirketin Vivo Y21e adlı yeni bir telefonu gün yüzüne çıkarmıştı. Büyük pil kapasitesi ile akıllı telefon, gündemde dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. Gelin telefonun beklenen özelliklerine bir göz atalım.

Vivo Y21e Giriş Seviyesine Yenilik Getirecek

Görüntülere baktığımızda Y21e’nin bir su damlası çentiği ile geleceğini ortaya koyuyor. Cihazın kalın bir çeneye ve dar çerçevelere de sahip olduğunu görüyoruz. Arkada ise çift kamera sistemi ve LED flaşlı kare bir panel görüyoruz. Akıllı telefon, 182 gram ağırlık ve 8 mm ölçüler ile normal bir kullanım sunacağı belli oluyor.

Ekran detaylarında 6.51 inç HD+ LCD panel görsel deneyim sağlayacak. Giriş seviyesinde olan ekranı, kullanıcılara gerekli kullanımı verecek.

Vivo Y21e

Donanımda ise göze çarpan Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti fiyat/performans özellikleri ile telefona gerekli gücü sağlayacak. 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile gelmesi beklenen telefon, lansmanda diğer kurulum seçeneklerine de sahip olabilir.

13 Megapiksel birincil ve 2 Megapiksel kamera taşıyan akıllı telefona 8 Megapiksel selfie lensi eşlik ediyor. Kutudan 5.000 mAh pil ile çıkması beklenen akıllı telefon, 18W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Android 12 tabanlı FuntouchOS ile gelecek olan akıllı telefon önümüzdeki haftalarda Beyaz ve Mavi renk seçenekleri ile lansmana çıkacak. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu