Güncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Mate X3 Pro 5G İçin Hazır mısınız?

Yeni bir rapora göre Huawei katlanabilir telefonunun 5G versiyonunu hazırlıyor. Bu model Huawei Mate X3 Pro 5G ismini alacak.

Huawei’in tasarımıyla fark yaratan katlanabilir telefonu Huawei Mate X3 bir süreden beridir küresel piyasalarda satışta. Ülkemizde de listelenen telefonun şimdi Pro 5G versiyonu hazırlanıyor. Huawei Mate X3 Pro 5G, markanın yaptırımlar sonrası duyuracağı ilk 5G destekli telefon olacak. Huawei, 4 Ağustos’ta 2023 Huawei Geliştiriciler Konferansı düzenletecej. Etkinlik, Harmony OS 4.0‘ın tanıtımı ile başlayacak. Çinli bir kaynağa göre etkinlik kapsamında Mate X3 Pro 5G modeli de tanıtlabilir.

Huawei Mate X3 Pro, 5G bağlantısını destekleyecek

Sızıntıya göre Huawei, Huawei Mate 60 4G, Mate 60 5G ve Mate X3 Pro 5G şeklinde üç yeni cihaz yayınlayabilir. Söylentiler, Mate 60 modelleri hakkında bazı detayları sızdırırken, Mate X3 Pro hakkında henüz herhangi bir bilgi ortaya koymuyor. Ancak Mate x3 halihazırda satışda olan bir telefon olacağı için burada sadece işlemci biriminde bir değişiklik gerçekleşebilir.

Mate X3 Pro 5G hakkında bilinen tek şey, 5G bağlantı desteği ile geleceği. Hatırlamak gerekirse, bu yılın ilk yarısında duyurulan Mate katlanabilir telefon, Snapdragon 8+ Gen 1 4G tarafından desteklendi. Mate X3 Pro’nun daha yeni olan Snapdragon 8 Gen 2 yonga sahip olma ihtimali güçlü.

Mate X3 Pro, Mate X3’ün güncellenmiş bir versiyonu olacağını gösteriyor. Mate X3, yalnızca 239 gram ağırlığıyla iPhone 14 Pro Max’ten daha ince ve daha hafif olan katlanabilir hafif bir telefon. Bu nedenle Mate X3 Pro, sabırsızlıkla beklemeye değer katlanabilir bir telefon olacaktır.

Mate X3 Pro’nun yakın zamanda duyurulan Samsung Galaxy Z Fold 5, Honor Magic V2 ve Vivo X Fold 2 gibi katlanabilir telefonlarla rekabet etmesi bekleniyor. Oppo Find N3 ve Xiaomi MIX Fold 3 de yine ağustos ayında çıkış yapacak diğer katlanabilir telefonlar olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu