Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobiroller

HTC Android 9 Pie güncellemesini Android Q’dan sonra dağıtacak

HTC Android 9 Pie güncellemesini geciktirdikçe geciktiriyor. Akıllı telefon biriminin büyük bölümünü Google satan şirket bir güncelleme dağıtımının bile altından kalkamıyor.

Mayıs ayı sonunda HTC U11 için yayınlanan güncelleme sonrası kullanıcıların şükür duasına çıkacağını düşündük, ancak sevinçleri kursaklarında kaldı. Çok geçmeden güncellemenin büyük sorunlar içerdiği ve telefonları kullanılamaz hale getirildiği bildirildi. HTC de bunun üzerine güncellemeyi askıya aldı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

HTC Android 9 Pie güncellemesi sabır bırakmadı!

Bu gelişme görünüşe bakılırsa HTC U11+ ve HTC U12+ modellerini de etkilemiş görünüyor. HTC Japonya’dan yapılan açıklamaya göre her iki telefona sahip kullanıcılar Android 9 Pie güncellemesi için iki ya da üç ay da beklemek zorunda kalacak.

Google, ağustos ayı içerisinde Android Q sürümünü resmi olarak Pixel telefonlar için başlatacak. Anlayacağınız HTC, amiral gemi telefonlarını Android Q’nun dağıtımından sonra Android 9 Pie sürümüne yükseltecek. Bir dönem yenilikçi gelişmelerle mobil dünyasına yön veren ve güncelleme sicili en iyi üreticilerden biri olan HTC adına gerçekten de üzücü bir durum.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu