AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Can Buldu! One UI 3.1 Canımsın

Güncellemelerin efendisi unvanını verdiğimiz Güney Koreli firma şimdi de Samsung Galaxy Tab S6 Lite için One UI 3.1 güncellemesi yayınladı.

Yeni eski demeden birbirinden farklı ürünler için güncellemeler yayınlamaya devam eden Samsung her geçen gün haberlerimizde yer almaya devam ediyor. Bıkmadan, yılmadan güncellemeler yayınlamaya devam eden şirket bir yandan da katlanabilir ekranlara odaklanıyor. Hem tablet hem de telefonlar için Android 11 tabanlı güncellemelerin yanı sıra güvenlik güncellemelerine de yer veren şirket şimdi de Samsung Galaxy Tab S6 Lite için One UI 3.1 güncellemesini yayınladı. Piyasaya çıktığı günden bu yana olumlu geri bildirimler alan tablet yeni güncelleme ile kullanıcılarına yepyeni bir arayüzün yanı sıra bir dizi de yeni özelliği deneyimleme fırsatı veriyor.

2020’nin Mayıs ayında lansmana çıkan ve uygun fiyatı ile rakiplerinden sıyrılarak deli gibi satmayı başaran Galaxy Tab S6 Lite yeni güncellemesi ile de rakiplerinden sıyrılacak gibi görünüyor. Güncelleme ile DeX arayüzünü de kullanıcılarına sunan tablet, bu arayüz ile not almayı ve resim yapmayı daha da keyifli hale getirecek.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab S6 Lite One UI 3.1 Güncellemesi Etkileyici Görünüyor

Kuşkusuz güncellemenin getirdiği en büyük yeniliklerden bir tanesi DeX arayüzü oluyor. Daha gelişmiş tabletlerde yakından tanıdığımız DeX arayüzü kullanıcılara kalem yardımıyla tabletlerinde resim yapma ve not alma gibi bazı işlevsel özellikler sunuyor. One UI 3.1 güncellemesi ile orta seviyeli tablete gelen DeX arayüzü milyonlarca kullanıcının yüzünü güldürecek. Yeni güncelleme beraberinde tek seferlik izinleri, sohbet balonlarını, kararlılık işileştirmelerini ve Mart 2021 güvenlik yamasını getiriyor. Android 11 tabanlı One UI 3.1  güncellemesi bir dizi standart özellikleri de kullanıcılara sunuyor. Güncelleme şuan da dünyanın dört bir yanında indiriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu