Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei P20 ve P20 Pro için önemli bir güncelleme başladı

Huawei P20 ve P20 Pro ülkemizde önemli bir güncelleme almaya başladı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan yeni yazılım 537 MB büyüklüğünde. Hemen CLT-L09 8.1.0.128(C432) yapı numarasına sahip güncelleme ayrıntılarına bakalım.

Huawei P20 ve P20 Pro güncellemesi neler getiriyor?

[Değişiklikler]

  • Bu güncelleme Google Smart Lock ekler ve Google güvenlik yamalarını entegre eder.

[Güvenlik]

  • Cihaz güvenliğini sağlamak için Google Smart Lock ekler
  • Daha fazla sistem güvenliği için Mayıs 2018’de yayımlanan Google güvenlik yamalarını entegre eder.

P20 ve P20 Pro telefonunuzda “Ayarlar> Sistem> Sistem güncellemesi” yolunu izleyerek yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

Huawei P20 ve P20 Pro
Huawei P20 ve P20 Pro

Google Smart Lock nedir?

Google Smart Lock, cihazlarınızın ve hesaplarınızın güvenliğini sağlamanızı kolay hale getirir. Smart Lock özelliğini kullanabileceğiniz yöntemler şunlardır:

  • Android için Smart Lock, telefonunuzu veya tabletinizi, yanınızda değilken otomatik olarak kilitler ve cihazınız güvendeyken kilidini açar. Android kilit açma işlevinin Bluetooth ya da NFC bağlantılarına, güvenilen konumlara, cihazı yanınızda taşımanıza veya yüzünüzü ya da sesinizi tanımasına göre uygulanmasını seçebilirsiniz.
  • Şifreler için Smart Lock, en sevdiğiniz uygulamalarınız ve web siteleriniz için hesaplarınızı güvende tutma karmaşasını ortadan kaldırır. Smart Lock, şifrelerinizi Google Hesabınıza kaydedebilir ve daha sonra, şifrelerinizi Chrome’da ziyaret ettiğiniz web sitelerinde ve mobil cihazlarınızdaki uygulamalarda güvenli ve kolay bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur.

Huawei Mate 10 serisi daha iyi bir oyun performansı sunacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu