Akıllı TelefonAppleiPhone

Aynı tas aynı hamam! iPhone 9 ile tanışın [Video-Fotoğraf]

Apple’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere bakılırsa bu yıl dört yeni iPhone telefon tanıtılacak. Bunlardan ilkinin birkaç gün içerisinde Apple WWDC 2018 etkinliğinde (iPhone SE 2), diğer üçünün ise eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Mobil dünyasının popüler sızıntı kaynaklarından @OneLeaks, 6.1 inç ekranlı yeni iPhone modelini her açıdan karşımıza çıkardı. Alt bölümde telefonun birçok fotoğrafını ve videosunu bulabilirsiniz.

6.1 inç ekrana sahip iPhone’un genel anlamda iPhone X tasarımını taşıdığını söyleyebiliriz. Ön kısımda çentikli yapı ve ince çerçeveler göze çarpıyor. Arka tarafta ise iPhone X’dan farklı olarak tek kamera kullanılıyor. Yan taraftaki butonların konumu, hoparlör ızgarası ve şarj giriş iPhone X ile tamamen aynı görünüyor.

6.1 inç büyüklüğünde LCD bir panele sahip olacak telefon 8.3 mm (iPhone X 7.7 mm) kalınlığında olacak. 150.9mm x 76.5mm genişlik ve uzunluğunda bir kasanın eşlik edeceği telefonda ekran boyutu ve kasa ebatlarından yola çıkarak 19.5:9 formatında bir ekranın kullanılacağını söyleyebiliriz.

Apple A12 işlemcisi, kablosuz şarj desteği, yeni cam tasarım, stereo hoparlör ve iPhoen 8’e göre daha gelişmiş bir kamera 6.1 inç ekranlı iPhone’da öne çıkan bazı özellikler olacak.

6.1 inç ekranlı yeni iPhone
6.1 inç ekranlı yeni iPhone

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu