Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung S21 S Pen ile mi geliyor? Bomba iddia gündemde!

Son günlerde oldukça fazla konuşulan Samsung S21 S Pen ile gelecek iddiasına Samsung tarafından bir açıklama geldi!

Söylentileri duydunuz, şimdi bir de şirketin ağzından duyun. Samsung‘un mobil bölümü Başkanı TM Roh, şirketin 2020’de başardıklarını ve gelecek yıl yapacaklarını kutladığı bir blog yazısı kaleme aldı. Aşağıya kadar okuyup satır aralarını okumalısınız, ancak yazıda mesaj yeterince açık. Samsung, Ocak ayında Galaxy S21 serisini piyasaya sürecek ve S Pen desteğine sahip olacak. İşte önemli alıntılar:

“2020’de bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. Ocak ayında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyorum! Ayrıca Galaxy Note deneyiminin insanların en sevdiği yönlerine de dikkat ediyor ve en sevilen özelliklerinden bazılarını ürün grubumuzdaki diğer cihazlara eklemekten heyecan duyuyoruz.”

Samsung S21 S Pen desteği büyük olasılıkla Galaxy S21 Ultra ile sınırlı olacak ve katlanabilir Z serisine de yüksek ihtimalle gelecek. Ancak Roh şimdilik bu tür detaylardan vermekten kaçınmışa benziyor. Yine de, blog yazısının tamamı okunmaya değer, merak ediyorsanız Samsung‘un İngilizce web sayfasına girerek “Newsroom” kısmından yazıya ulaşabilirsiniz.

Samsung yöneticisi Note serisinin muhtemelen sona ermesiyle, katlanabilir portföyümüzü genişleteceğiz diyor. Ayrıca yenilikçi form faktörünün daha erişilebilir hale geleceğini ima ediyor. Söylentiye göre gelecek yıl dört adet Galaxy Z katlanabilir telefon gelecek.

Ayrıca Samsung‘un üzerinde çalıştığı tek şey bu değil. “2021’de süper akıllı, profesyonel düzeyde kamera ve video özellikleri için tetikte olun.” açıklaması gözden kaçmadı!

Doğrulanmamış raporlar, S21 Ultra‘nın yeni nesil 108 MP ana sensör kullanacağını ve periskopu 10x büyütmeye (daha geleneksel bir yakınlaştırma modülüne ek olarak) kadar götüreceğini iddia ediyor. Samsung Unpacked etkinliğinin Ocak ayı ortasında ve ondan birkaç hafta sonra kullanıma sunulması bekleniyor, ancak henüz bununla ilgili resmi bir onay yok.

Her neyse, Samsung’un 2020’deki performansına gelince, TM Roh, Galaxy Z Fold2’nin mükemmel bir şekilde karşılandığını ve ayrıca artık Galaxy cihazlarında (hem telefonlar hem de tabletler) stabil 5G bağlantılı 20 cihaz olduğunu vurguladı. Şirket, sürdürülebilirliğe olan odağını artırdı ve ürün ömrünü uzatmak için çalışıyor.

2021’e girerken, Galaxy cihazlarının yapay zeka yetenekleri genel deneyimi optimize etmek için genişletilecek. Ayrıca, teknolojinin konumlandırma ve yön algılama yeteneklerinden yararlanılarak yeni Ultra Geniş Bant (UWB) deneyimleri de yolda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu