Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 5 Yaza Damga Vuracak!

Telefonlarının kamera kalitesiyle ön plana çıkan Çinli teknoloji devi OPPO, Mayıs ayında yepyeni bir akıllı telefon ile karşımızda olacak. Orta segmentte OPPO A5 ve A9 2020 ile iyi bir satış rakamına ulaşan firmanın yeni telefonu merakla bekleniyor.

Geçen yıl, Oppo’nun akıllı telefon pazarı için yaptığı en iyi şeylerden birinin yenilikçi Reno serisini getirmek olduğunu söyleyebiliriz. Şirket, başarılı Reno cihazlarının yeni bir serisini yaratmak için OPPO Find serisini atlamaya karar verdi. Ancak bu yıl, Find X2 ve Find X2 Pro ile OPPO Find X serisinin geri dönüşü var. Hatta X2 Neo ve X2 Lite’ın tanıtılmasıyla bu ailenin büyüdüğünü görebiliriz. Bu, OPPO’nun Reno serisini unutacağı anlamına gelmez. Çin sızıntısı Digital Chat Station’a göre, şirket OPPOReno 5 adlı yeni bir cihazı ortaya çıkarmak için çalışıyor.

Oppo Reno
Oppo Reno

Reno 4’ün nerede olduğunu soruyor olabilirsiniz, sonuçta Reno 3 ile durduk. Bu Çinli şirketler arasında yaygın bir gelenek. “4” sayısı, Ölüm ile olan ilişkisi nedeniyle Çin’de kötü şans olarak kabul edilir. Sızıntı yapan kişiye göre, yeni akıllı telefonun üretimi şu anda ileri düzeydedir. OPPO bunu Mayıs ayında açıklamaya hazır olacak.

Reno 3 serisinin üç ay önce Çin’den geldiğini, Uluslararası varyantların bu ay içinde hazır olduğunu belirtmek gerekir. Nispeten yeni bir akıllı telefon, bu yüzden selefinden sadece birkaç ay sonra bir Reno 5’in gelmesini görmek biraz garip. Ancak özellikle koronavirüs nedeniyle akıllı telefon satışlarının gerilemesinde, yeni telefon modeli artışının payı yadsınamaz. Telefonun özellikleri hakkında bilgi edindikçe siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu