Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 FE Cephesinden Can Sıkan Haber Geldi

Galaxy S22 FE cephesinden olumsuz haberler şimdiden gelmeye başladı. Galaxy S21 FE’de yaşadığımız sürecin benzeri yaşanabilir.

Çok değil sadece 24 saat önce Galaxy S22 FE modelinden neler beklemeliyiz adlı bir haber yayına aldık. Galaxy S21 FE ile kıyaslandığında devam modelde daha iyi bir kamera ve hızlı şarj desteğinin olması gerektiğinin özellikle altını çizdik. Saatler sonra ise Güney Kore medyasından gelen bir haber Galaxy S22 FE’nin bu yıl tanıtılmayabileceğini ortaya koydu. Şimdi detaylara göz atalım.

Galaxy S22 FE Bu yıl Es Geçilebilir

Güney Koreli bir blog olan blog.naver sitesine göre, Samsung Galaxy S22 FE’yi bu yıl piyasaya sürmeyebilir. Akıllı telefon için mevcut bir geliştirme yazılımı olmadığı ve geliştirme ekibinin cihaz için herhangi bir AP içeriğe sahip olmadığı belirtiliyor. Siteye göre benzer bir durum daha önce Galaxy Note 21 için de geçerliydi. Şu an için Samsung cephesinden bu yönde gelen bir açıklama yok ve normal takvime bakıldığında S22 FE’nin tanıtımı için önümüzde en az 6 aylık süre var. Dolayısıyla bu iddiaya temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Galaxy S21 FE DxOMark

Hatırlayanlarınız olacaktır, geçen yıl Galaxy S21 FE’nin ağustos ayında tanıtılması beklenirken süreç uzadı ve telefon yıl sonunda anca piyasaya sürüldü. Samsung yaşanan bu gecikmeyi çip kıtlığına bağladı. Geçen yıl özellikle yaz döneminde pandeminin etkileri hala etkisini sürdürüyor ve özellikle yonga seti noktasında ciddi bir tedarik sorunu yaşanıyordu.

Bu yıl bakıldığında herhangi bir tedarik sorunu bulunmuyor. Dolayısıyla henüz erken olduğunu belirtelim. Bakıldığında Galaxy S22 FE’nin tanıtılmaması için Samsung’un önünde herhangi bir sorun bulunmuyor. Galaxy S22 FE, Güney Koreli üreticinin uygun fiyatlı üst segment telefon kulvarındaki en iddialı modeli olduğunun altını çizelim.

Galaxy S20 FE 2022 Daha Uygun Fiyatıyla Sessiz Sedasız Tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu