Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno5 Pro 5G Yüzleri Güldürmeye Başladı! İkincisi Geldi!

OPPO serisinin en çok beklenen telefonlarından bir tanesi olan OPPO Reno5 Pro 5G yeni yıla şekilli bir giriş yaptı. Telefon piyasaya çıkar çıkmaz ikinci güncellemesini aldı.

Hatırlayacağınız üzere OPPO Aralık 2020’de yeni amiral gemilerinden olan OPPO Reno5 Pro 5G ve Pro versiyonunu tanıtmıştı. Tüm dünyanın dikkatle takip ettiği bu lansmanda telefonların kullanıcılara yüksek performans ve kusursuz bir deneyim sunacağı ifade edilmişti. Hafta başında Hindistan’da satışa başlayan ve şuanda oldukça güzel satış rakamlarına ulaşan akıllı telefon kısa sürede güncelleme de almayı başardı.

Dimensity 1000+ SoC tarafından desteklenen akıllı telefon, Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 ile piyasaya çıkış yaptı. 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte piyasaya çıkan telefon bünyesinde microSD kart yuvası bulundurmuyor.64MP arka kameraya sahip olan akıllı telefon, 32MP ön kamerası ile kusursuz selfieler çekmeye olanak tanıyor. Bunlara ek olarak 4.350mAh pil ile kullanıcılarına uzun süreli bir deneyim sunuyor.

"<yoastmark

Kendine has özellikler ile piyasaya çıkış yapan başarılı akıllı telefon şu sıralar ikinci güncellemesi ile gündeme gelmeye devam ediyor. CPH2201_11_A.05 sürüm numarası ile yeni bir güncelleme kullanıcılara sunulurken, bu güncellemenin 500MB’lık bir dosya boyutuna sahip olduğu biliniyor. Android güvenlik yaması olarak gelen güncelleme telefonun güvenlik ayarlarını optimize ederken sistem kararlığını ve performansını da iyileştiriyor. Ayrıca kamera ile çekilen videoları da optimize ederek daha kusursuz görünmesini sağlıyor.

CPH2201_11_A.05 sürüm numaları güncelleme telefonun ikinci güncellemesi olarak yayınlandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu