Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14 Serisi Yapay Zeka Özellikleri Kazanacak

Xiaomi 14 serisi yapay zeka özellikleri kazanacak. Şirket, şu anda yeni özellikler için bir iç test aşaması yürütüyor.

Xiaomi 14, Qualcomm’un multimodal üretken yapay zeka modellerini çalıştırabilen ilk yapay zeka motoru sayesinde, cihaz içi üretken yapay zekayı mümkün kılan Snapdragon 8 Gen 3 çipine sahip ilk telefonlardan biriydi. Akıllı telefon üreticilerinin, bir bulut sunucusuna güvenmeden çalışabilen bir dizi yararlı yapay zeka özelliği oluşturmasına ve uygulamasına olanak tanır. Üreticinin Google ile olan ortaklığının bir sonucu olarak Galaxy S24 serisinde de benzer birkaç uygulamayı daha önce görmüştük.

Şimdi ise Xiaomi’nin, Xiaomi 14 serisi için “Yapay Zeka Hazine Sandığı” özelliğinin dahili testine başladığı haberi geldi.

Xiaomi Al Hazine Sandığı, temel olarak en yeni Xiaomi 14 serisi cihazlarının kullanıcı deneyimini iyileştirmek için tasarlanmış ‘yüzlerce’ yapay zeka özelliğinden oluşan bir koleksiyon. Bunların dikkate değer bir özelliği “AI Sürpriz Duvar Kağıdı” olarak adlandırılıyor. Xiaomi, amacının, kullanıcıların çeşitli sorunları ve uygulama senaryolarını çözmelerine yardımcı olmak için birden fazla Yapay Zeka teknolojisini entegre ederek kullanıcılara kapsamlı, akıllı, kullanışlı ve verimli bir çözüm sunmak olduğunu belirtiyor.

Dahili test dönemi 18 Nisan 2024’ten 2 Ağustos 2024’e kadardır. Şirket bilgileri paylaştığında 78 kişi kaydolmuş ve dahili test için 40.000 yer kalmıştı.

Özelliğin geliştirilmesine aşina olan bir kişi, en iyi 100 “Yapay Zeka Hazine Sandığı” özelliğinden birinin yakında yayınlanacağını bildirdi; bu, muhtemelen daha önce bahsettiğimiz yapay zeka destekli sürpriz duvar kağıdı özelliği. Xiaomi 14 serisine çeşitli üretkenlik araçları ve yaratıcı özellikler sunuluyor.

Dahili testlere katılan Xiaomi 14 serisi kullanıcılarının, özelliklerle ilgili geri bildirimlerini şirketin resmi geri bildirim kanalı aracılığıyla paylaşmaları teşvik ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
3
+1
0
+1
1
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu