Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 6 MIUI 9 güncellemesi başladı

Birçok kullanıcının merakla beklediği Xiaomi Mi 6 MIUI 9 güncellemesi başladı. Yeni MIUI sürümü global pazarda Mi 6 kullanıcılarıyla buluşmaya başladı. Yaklaşık üç aydır beklenen kararlı sürüm MIUI V9.0.1.0.NCAMEI yapı numarasına sahip ve beraberinde birçok yenilik ve düzeltme getiriyor. OTA üzerinden kullanıcılarla buluşan Android 7.1.1 Nougat tabanlı güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Güncellemenin kademeli olarak dağıtıma sunulduğu ve tüm kullanıcılara erişmesinin zaman alacağını belirtelim.

Xiaomi Mi 6 MIUI 9 güncellemesi neler getiriyor?

Ekranı ikiye bölme (çoklu pencere), daha hızlı bir arayüz performansı, uygulama açılış hızında artış, Fotoğraf arama, akıllı yardımcı, akıllı uygulama başlatıcı, bildirim filtresi, yeni temalar ve simgeler, daha gelişmiş ekran kişiselleştirme, basitleştirilmiş virüs tarama sonuç sayfası, irili ufaklı bir çok yenilik ve sistem iyileştirmeleri güncelleme kapsamında yer alıyor.

MIUI 9 güncellemesi alacak cihazlar

Xiaomi Mi 5s Plus, Mi 5s, Mi 5c, Mi 5, Mi 4S, Mi 4c, Mi 4, Mi 3, Mi 2/2S, Mi MIX, Mi Max, Mi Note 2, Mi Note/Pro, Mi Pad 2, Mi Pad 1, Redmi Note 4X (MediaTek), Redmi Note 4X (Snapdragon), Redmi Note 4, Redmi Note 3 (MediaTek), Redmi Note 3 (Snapdragon), Redmi Note 2, Redmi Note, Redmi Pro, Redmi 4X, Redmi 4A, Redmi 4, Redmi 4 Prime, Redmi 3S/Prime, Redmi 3 ve Redmi 2/Prime.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu