GenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Watch nihayet Çin dışına çıkıyor!!! Peki Türkiye?

Çinli teknoloji devi Realme, geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu Realme Watch akıllı saatini nihayet Çin dışına çıkarıyor.

Giyilebilir teknoloji artık Realme ile bambaşka olacak. Çinli teknoloji devinin geçtiğimiz aylarda tanıtıp satışa çıkarttığı yeni Smart Watch akıllı saati şimdiden rekorlara koşmaya başladı. Bildiğiniz üzere Realme, geçtiğimiz günlerde bu saatini ilk olarak kendi ülkesinde satışa çıkardı. Bununla beraber bu yeni akıllı saat, ilk satışlarından  çok fazla ilgi görmeye başladı ve  ve sadece 2 dakika içinde 15.000 adet satmayı başardı. Ayrıca, şirketin ilk akıllı televizyonu da bu saatle birlikte aynı satış rakamlarını elde etmeyi başardı.

Ve beklenen gün nihayet geldi. Çinli üretici Realme, yeni Smart Smart Wacth saatini bugünden itibaren Hindistan’da  resmen satışa sunmaya başladı.

  • Realme Watch Hindistan fiyatı: 53 dolar

Bildiğiniz üzere Realme Smart Watch, 1,4 inç renkli dokunmatik ekrana sahip ve kendine özgür bir tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak bu akıllı saat, SpO2 monitörü sayesinde kan ve oksijen değerlerinizi de ölçebiliyor. Aynı zamanda IP68 sertifikası ile suya toza karşı da dayanıklıdır.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Realme Watch spor yaparken de her zaman yanınızda. Saatte bulunan, Badminton, Kriket, Kapalı Alanda Koşu, Açık Havada Koşu, Yürüyüş ve Yoga modu sayesinde her aktivitenizi en ince detayına kadar takip edebilirsiniz.

Realme Watch Türkiye pazarına ne zaman gelecek?

Bu sorunun cevabını vermek oldukça güç ama Çin ve Hindistan pazarları doyurulmadan bu saatin Avrupa ve ülkemiz pazarına gelmesi biraz zaman alabilir. Ancak Realme süprizlere açık bir şirket olduğu için, bu akıllı saat beklenenden daha erken ülkemize gelebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu