Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Konteyner Dolusu iPhone 12 Yalan Oldu!

Balıkçılar bugün ilginç bir şey yakaladı. Denizin ortasında konteyner dolusu iPhone 12 bulundu. Apple bir açıklama bile yapmadı.

Bugün balıkçılar turnayı gözünden vurdu diyebiliriz. Fırtınada denize düşen bir konteyner bulan balıkçılar, konteynerı açtığında gördükleri karşısında şok oldu. Çünkü bu konteyner ağzına kadar iPhone 12 ile doluydu. Sosyal medyada viral olan bu olay sonrasında gözler Apple’a çevrildi.

Ağzına kadar iPhone 12 ile dolu olan konteyner olayından sonra Apple cephesinden en ufak bir açıklama gelmediği söyleniyor. Ayrıca balıkçılardan bu ürünlerin geri alınmadığı da söyleniyor. Peki, bu iPhone’lar denizin altında kalmasına rağmen çalışır mı?

Bildiğiniz gibi iPhone’larda artık su geçirmez sertifikası bulunuyor. Sık sık sosyal medyada işte şu kadar gün suyun altında kaldı hala çalıştı gibi haberler görüyoruz. Bu modellerin kutusu bile açılmadığı için çalışma ihtimali çok yüksek görünüyor. Balıkçıların konteynerdaki ürünleri hurda niyetine satsa bile hayatları kurtulur.

Türkiye’de doğru düzgün bir iPhone bile alamadığımız bugünlerde denize bir konteyner dolusu modelin gömülmesi oldukça acı verici. Türkiye’de fiyat politikasında iyice saçmalayan Apple, küçük ekranlı modeli için bile 9.999 TL talep ediyor.

Fiyat politikasından dolayı Türkiye’yi Android telefonların hegemonyasına bırakacak olan Apple, bu politikasından vazgeçmeze ülkemizde biraz zor barınır diyebiliriz. Xiaomi ve OPPO’nun da ülkemizde telefon üretmesi ile orta segmentte ciddi indirimler olacak. Kimse kusura bakmasın aynı işlemi yapan bir telefona 9.999 TL vermek yerine 5.000 TL’ye almak daha mantıklı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu