Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIUI 9 güncellemesi ne zaman?

Xiaomi MIUI 9 güncellemesini sabırsızlıkla bekleyene kullanıcılara iyi haberlerimiz var. Daha önce bazı detayları ortaya çıkan yeni MIUI sürümünün bu defa yayınlanma tarihine ilişkin bazı bilgiler geldi. MIUI resmi forumunda yer alan bilgilere göre MIUI 9 güncellemesi bu ayın sonunda ya da en geç 17 Ağustos’ta dağıtıma sunulacak. İlk olarak beta sürümü yayınlanacak yeni sürümün kararlı versiyonu için henüz bir tarih zikredilmiş değil. MIUI 8 sürümü geçen yıl mayıs ayında duyurulmuştu.

Xiaomi MIUI 9 güncellemesi alacak modeller

MIUI 9 arayüzünde kullanılacak yeni bir temanın forum sayfasında yayınlanması Xiaomi’nin arayüz için geliştirme çalışmalarını sürdürdüğünü ortaya koyuyor. MIUI 9 güncellemesinin Xiaomi Mi 6, Mi 5c, Mi MIX, Mi Note 2, Redmi Note 4X, Redmi Note 4, Mi 4C, Mi 4S, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus ve Mi Max ve Mi Max 2 modelleri için yayınlanması bekleniyor.

Xiaomi MIUI 9
Xiaomi MIUI 9

Android Nougat tabanlı olacak yeni MIUI sürümü çoklu uygulama çalıştırma özelliği, resim içinde resim ve sistem uygulamalarının kaldırılabilmesi önemli gelişmeler göreceğiz. Xiaomi CEO’su Lei Jun ayrıca son dönemdeki paylaşımlarıyla yeni sürümde önemli iyileştirmelerin sağlanacağını, arayüzün daha istikrarlı, güçlü ve pürüzsüz olacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Huawei P9 Lite için yeni bir güncelleme yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu