Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei, Samsung ve Apple’ın İzinde! Yapma Huawei…

Huawei önemli rakipleri Samsung ve Apple’ın izinden gidiyor. Son gelişmelere bakılırsa Huawei şarj cihazı kutudan çıkabilir.

Apple’ın şarj cihazını kutudan çıkarması pek çok kişinin garibine gitmiş ve şirket bu noktada sert eleştiriler aldı. İlginç olan gelişme Samsung ve Xiaomi’nin de bu noktada taklit etmesi. Daha sonra bu furyaya Meizu da eklendi. Xiaomi ve Meizu sonra pişman mı oldu bilinmez, ön sipariş sürecinde şarj adaptörünü hediye etmeye başladılar. Hatta Xiaomi Avrupa’daki Mi 11 satışlarında kutuya şarj cihazını geri koymak zorunda kaldı. Tüketicilerin garipsediği bu olay son olarak Huawei’in gündemine girmiş görünüyor. Huawei şarj cihazı kutudan çıkabilir.

Huawei şarj cihazı kutudan çıkabilir

Huawei’ye yakınlığıyla bilinen Huawei Central sitesinde yer alan habere göre Mate 40 Pro Çin’de yeniden 3C sertifikasından geçti. Burada telefonun çok farklı sürümleri onay alırken, bazı modellerin şarj cihazından yoksun olduğu görüldü. Bu gelişme de haliyle Huawei’in de şarj cihazını kutudan çıkaracağı şeklinde yorumlandı. Konuya ilişkin henüz Huawei cephesinden resmi bir açıklama gelmedi. Fakat bu konudaki genel görüş Huawei’in diğer üreticiler gibi çevre koruma planını benimseme olasılığının yüksek olduğunu ve şarj cihazı seçimini tüketicilere bırakabileceği yönünde. Bir başka görüşte ise Huawei’in parça tedariki noktasında yaşadığı sıkıntılardan dolayı şarj cihazını kutudan çıkarabileceği aktarılıyor.

Şarj cihazının kutudan çıkmasıyla birlikte Huawei Mate 40 Pro’da fiyat indirimi beklenecek. 65 watt hızlı şarj desteğine sahip Huawei adaptör ülkede 30 dolardan satışta. Bu da Mate 40 Pro’da 30 dolar fiyat indirimi anlamına gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu