Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Watch 4 İle Değişime Göz Atın

Honor'un önümüzdeki günlerde duyuracağı Honor Watch 4 akıllı saatin görüntüleri ve kimi teknik özellileri gün yüzüne çıktı.

Honor, 12 Temmuz’da gerçekleştireceği etkinlikte bir sonraki katlanabilir telefonu olan Magic V2’yi görücüye çıkaracak. Markanın etkinlikte sürprizi ise Honor Watch 4 adlı akıllı saat olacak. duyuruna günler kala akıllı saatin görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan Watch 4, markanın e-SIM destekli ilk akıllı saat modeli olacak.

Honor Watch 4, eSim desteği getiriyor

Honor Watch 4, kare kadranlı güzel görünümlü bir tasarım sunacak. Çerçeve kavisli ve buzlu bir dokuya sahip gibi görünüyor. Saatin sağ tarafında tek düğme bulunmakta. Saat ayrıca üç kordon versiyonuyla sızdırıldı: Siyah, kirli beyaz ve açık mavi. Son iki stil, “zafer beyazı” logosuyla basılmıştır.

Honor CMO’su Jiang Hairong daha önceki bir paylaşımında Honor Watch 4’ün 10 güne kadar uzun pil ömrüne ulaşabileceğini resmen doğrulamıştı. Honor, yeni akıllı saatin eSIM’i destekleyeceğini de açıkladı. Şu anda mevcut eSim akıllı saatler, tam akıllı modda yalnızca 5-7 günlük pil ömrü sunabilmekte.

Akıllı saatin diğer detayları henüz bilinmiyor. eSim desteği getireceğini düşünürsek, saatin amiral gemisi mevcut modellerle rekabet edeceğini söyleyebilir. Öte yandan saat, herhangi bir akıllı telefona bağlı kalmadan, e-SIM işlevi sayesinde arama yapıp, metin mesajları gönderebilecek.

Watch, Magic V2 ile birlikte 12 Temmuz’da Çin’de piyasaya sürülecek. Şirket ayrıca aynı tarihte MagicPad 13 adlı yeni bir üst düzey tableti ve bir akıllı TV duyuracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu