Güncel Teknoloji HaberleriTabletVivo

vivo Pad Air Tanıtımları Başladı, Xiaomi’ye Ciddi Rakip


Vivo’nun bir süredir sızıntılara konu olan tableti vivo Pad Air resmi olarak duyuruldu. Tablete Snapdragon 870 işlemcisi güç veriyor.

vivo, üstün özelliklere sahip olan vivo Pad 2 tableti bu yılın başlarında piyasaya sürdü. Bugün, vivo’nun başkan yardımcısı Jia Jingdong, daha ucuz bir model olacağı bildirilen vivo Pad Air hakkında paylaşımlara başladı. Tabletin resmi görüntüleri yayınlanırken, kimi teknik detayları da artık biliyoruz.

Tabletin hafif bir tasarıma sahip olacak. 11.5 inç büyüklüğünde ve 2.8K çözünürlüğünde ekran ile donatılacak tablette panel ayrıca DCI-P3 renk gamı, 3:2 en boy oranı ve 144Hz uyarlanabilir yenileme hızı sunacak.

Yüksek yenileme ekranı ve performans yongaları ile oyunların ve eğlencenin kontrolü çok kolay. Vivo Pad Air’in, vivo Pad2’nin “görsel-işitsel şölen” özelliklerini devralacak. Tabletin ses özellikleri de iddialı görünüyor. Vivo Pad Air’de süper geniş ses odalarına ve Süper Ses Hesaplamalı ses efektlerine sahip dört hoparlör yer alacak.

Tablet, 8500mAh bataryaya sahip olmasına rağmen sadece 530 gram ağırlığında. Ayrıca 44W hızlı şarj özelliğine sahiptir. Vivo Pad Air’de kasa sadece 6,67 mm’lik kalınlığında olacak. Metal bir gövdenin yer verilecek tablette parmak izlerinin belli olmadığı mat bir yüzey kullanılacak.

Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacak tablet vivo Pencil2’yi destekler. Yayınlanan görüntüler tabletin mavi, pembe ve gümüş renklerini ortaya koyuyor. Bu ay içerisinde tanıtılacak tabletin RAM, depolama ve kamera özellikleri ise kısa süre içerisinde açıklanacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu