Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P20 Lite bu defa kanlı canlı karşımızda!

Huawei, 27 Mart’ta Paris’te düzenleyeceği etkinlikte P20/P11 serisi telefonların duyurusunu gerçekleştirecek. Huawei P20 ve Huawei P20 Plus/Pro modellerinde üç kameranın yer alacağı kısa süre önce dağıtımına başlanan davetiyelerde onaylandı. Huawei’in aynı etkinlikte çift kameralı P20 Lite modelini de duyurması bekleniyor. Ancak son dönemde telefona ilişkin sızıntılar o kadar çok arttı ki, ” Huawei P20 Lite acaba MWC 2018’de mi tanıtılacak?” sorusunu akıllara getirmiyor değil.

Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite bu defa canlı görüntüleri sızdırıldı

Daha önceki sızıntılarda da gördük, P20 Lite’da iPhone X benzeri gelişmeler göreceğiz. Bunlardan ilki eleştirilerin hedefinde olsa da, ne hikmetse bu sene birçok kullanıcının gündeminde olan ekran çentiği olacak. Buradaki kamera ve sensörler P20 Lite’ın gelişmiş bir yüz tanıma sistemine sahip olacağını gösteriyor.

Yuvarlatılmış hatlara sahip olan telefonda 6 inç ya da 6.1 inç büyüklüğünde 19:9 Full HD+ ekran yer alacak. Ancak farklı kaynaklarda ekranın 5.7 inç büyüklüğünde olacağını iddia ediyor. Arka bölümde sol üst köşede (bize göre) alt alta konumlandırılmış çift kamerayı görüyoruz. P20 Lite yüz tanıma sistemine rağmen arkada parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

Cam arka yüzey ve metal gövdeden oluşacak P20 Lite modelinde 3.5 mm kulaklık girişi yer yer alacak. 2.900 mAh büyüklüğünde pilin eşik edeceği telefonda Android 8.0 tabanlı EMUI 8.0 kullanıcı arayüzünü göreceğiz.

 

Huawei P20 kamera sayısı kesinlik kazandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu