Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubia

Snapdragon 8 Gen 1 ve 18GB RAM! Tam Bir Canavar

Snapdragon 8 Gen 1 ve 18GB RAM’e sahip olan yeni bir akıllı telefon Geekbench’te ortaya çıktı. Telefon mutemelen Nubia Red Magic 7 olacak.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili telefonlar bir bir tanıtılıyor. Fakat bu işlemciyi kullanıp AnTuTu performans testinde zirvede yer alacak telefonları henüz görmedik. Evet, oyun odaklı performans canavarlarından söz ediyoruz. Nubia, Asus ve BlackShark markaları oyun odaklı telefon tanıtımlarını bu yıl sürdürecek. Black Shark 5 serinin başlıca özellikleri geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Sahne bu defa Nubia Red Magic 7 modelinin. Snapdragon 8 Gen1 işlemcisi, 18GB RAM ve 165 watt hızlı şarj desteği telefonu tam bir donanım canavarına dönüştürüyor.

Red Magic 7, NX679J model numarasıyla GeekBench kriter testinde ortaya çıktı. Buradaki bilgiler telefonun Snapdragon 8 Gen1 işlemcisinden güç alacağını ve dünyanın 18GB RAM’e sahip sayılı telefonlardan biri olacağını gösteriyor.

Nubia Red Magic 6R

Oyuncu odaklı telefon kriter testinde tek çekirdekte 1219, çoklu çekirdekte 3732 puan almayı başarıyor. Bu sonuçların henüz geliştirme modeline ait olduğunu ve nihai sürümde bu skorların daha yüksek olabileceğini unutmayın.

Yine buradaki bilgilere göre telefon Android 12 sürümüyle çıkış yapacak. 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekranın eşlik edeceği telefonda 4.400 mAh büyüklüğünde batarya kapasitesi göreceğiz. 165 watt hızlı şarj destekli bu pilin %100 seviyeye ulaşması 10-15 dakika kadar sürecek. Öte yandan telefonun en üst versiyonunda 512GB dahili depolama göreceğiz.

Son olarak telefonun lansman tarihi henüz bilinmizken, yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu