Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 ile iPhone 12 Aynıymış! Yersen!

Steve Jobs ile Apple’ın kurucularından olan Steve Wozniak iPhone 13 ailesini eleştirdi. Wozniak’a göre iPhone 12 ile arasında fark yok.

Apple’ın kurucu ortaklarından olan Steve Wozniak, firmadan ayrıldıktan sonra bir ara Android’i övmeye başlamış ancak sonrasında iPhone’una geri dönmüştü. Bu süreçte sık sık Apple’ı hedef alan açıklamaları ile dikkat çeken Wozniak şimdi de iPhone 13 serisini eleştirdi. Steve Woz’a göre iPhone 13’ler ile iPhone 12 arasında fark yok.

Apple’ın Kurucusu iPhone 13 Ailesini Eleştirdi! Fark Yok!

Wozniak, “Yeni bir iPhone’um var, ikisi arasındaki farkı gerçekten anlayamıyorum. iOS 15 daha önce piyasaya sürülen iPhone’larda da harika çalışıyor.” ifadelerini kullandı. Steve Wozniak’ın söylediklerinin diğer birçok Apple ürünü kullanıcısı tarafından onaylandığını belirtmekte fayda var. iPhone 13’ün genel tasarımı pek değişmedi. iPhone 13’teki patlamaların boyutundaki küçük değişiklikler ve kamera modüllerinin diyagonal yerleşimi büyük değişiklikler olarak algılanmıyor.

Ayırca Pro serisinde Apple, 120 Hz ekran kullanıyor. Kamera konusunda bu yıl elini taşın altına koyan Apple, bunun ekmeğini de yemeye başladı. Woz’un söylediğinin aksine iPhone 12 ile yeni model arasında ciddi farklar söz konusu. Tasarım aynı kaldı diye iki telefon da aynı demek bence çok talihsiz bir açıklama olmuş.

iPhone 13 Pro Max

Apple A15 yonga seti ile A14 arasında da büyük farklar var. Hız ve işlemci gücü arasında iki telefon arasındaki farkları zaten performans testleri ortaya koyuyor.

Bu, Wozniak’ın yeni iPhone’dan duyduğu memnuniyetsizliği ilk kez dile getirişi değil. 2017’de, iPhone X’in lansman gününde satın almayacağı ilk iPhone olacağını duyurmuştu. Woz o günlerde “Bekleyip izlemeyi tercih ederim. Benim için iPhone 7 ile aynı olan iPhone 8’imden memnunum. Hatta iPhone 7, iPhone 6 ile aynı.” ifadelerini kullanmıştı. Sürekli muhalif bir kişi olmaya çalışan Woz bakalım seneye nasıl bir kötüleme yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu