Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Pembe Rengi ile Yargı Dağıtacak

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone’ları hakkında detaylar gelmeye başladı. iPhone 13 pembe rengi ile dikkatleri üzerine çekecek.

Cupertinolu Apple, bir aksilik olmaz ise Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtacak. iPhone 13 ve 13 Pro ailesini tanıtacak olan Apple, renk konusunda da elini bol tutacak. iPhone 13 pembe renk seçeneği ile özellikle kadın kullanıcıların hayallerini süsleyecek gibi görünüyor.

iPhone 13 pembe rengi ile dikkat çekecek

iPhone 5C ile farklı renk seçeneklerine yer vermeye başlayan Apple, bu furyayı iPhone Xr, 11 ve 12 ailesi ile devam ettirmişti. Görünüşe göre Cupertinolu teknoloji devi yeni modellerde de renk cümbüşü yapacak. Apple A15 yonga setinden beslenecek olan 13 ailesi yine dört farklı model ile karşımıza çıkacak. Mini, ana, Pro ve Pro Max modellerini tanıtacak olan Apple, pembe renk seçeneğine tüm modellerinde yer verecek.

iPhone 13 pembe

Kamera konusunda ise mini ve ana modellerde ikili, Pro ve Pro Max’te ise yine üçlü kamera kurulumu kullanılacak. Pro modellerde yine gelişmiş alan derinliği ölçümü yapan LiDAR tarayıcı kullanılacak. Fiyat konusunda Apple’ın bu sefer fiyat artışı yapması bekleniyor. Çip krizi ve yonga setlerindeki fiyat artışı Apple’ı 100 dolara kadar zam yapmasına neden olabilir.

Türkiye’de artık güncel kur ve vergilerden dolayı mini modelin bile 12.000 TL bandında geleceğini Pro Max’in ise 20.000 TL bandını aşacağını düşünüyoruz. Apple’ın bu fiyat artışını 2022 yılında tanıtılacak olan amiral gemisi Android telefonlar da izleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu