Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S9 Plus performans sonucu ortaya çıktı! iPhone X’u geçebildi mi?

Galaxy S9 Plus performans  sonucu ortaya çıktı. Bir süredir sızıntılar eşliğinde mobil dünyasında gündemin önemli konularından biri olan Galaxy S9 Plus’ın GeekBench testi puanı belli oldu. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alan SM-G965U1 model numarasına sahip telefon tek çekirdekte 2.422, çoklu çekirdekte ise 8.351 puan almayı başarıyor.

Galaxy S9 Plus performans nasıl?

Snapdragon 835 işlemcisinin elde ettiği ortaya skorlarla karşılaştıracak olursak; tek çekirdekte %27, çoklu çekirdekte ise %31’lik bir performans artışının sağlandığını görüyoruz. Performans artışı oldukça fazla, ancak Galaxy S9 her iki puan türünde önemli rakiplerinden biri olacak iPhone X’un (altı çekirdekli Apple A11 Bionic işlemcisi) gerisinde kalıyor. Yine şunu hatırlatmakta yarar var: Günün sonunda bunlar puan ve kullanıcılar için önemli olan telefonun gerçek günlük kullanım performansı.

Kriter testi sonucuna göre Galaxy S9+ Android 8.0 Oreo ile çıkış yapacak. RAM her ne kadar 5GB olarak görünse de, 6GB RAM ile çıkış yapacak. Karşılaştırma testlerinde bazen bu tür yanlışlıklar olabiliyor. Galaxy S9’da ise 4GB RAM göreceğiz. Belirgin bir farklılık kamera tarafında da olacak. Galaxy S9’da tek, Galaxy S9+’ta çift arka kamera kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu