Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M12 Avrupa Yolcusu! Sonraki Durak Türkiye

Hindistan pazarında uygun fiyatı ve gösterdiği verimli performansıyla popülerleşen Samsung Galaxy M12 Avrupa’ya açılıyor!

Samsung Galaxy M12 yılın erken zamanlarında Hindistan pazarı için piyasaya sürülmüştü. Orada epey bir popülerlik kazanan cihazın yolu bu sefer de Avrupa’ya düşmüş gözüküyor. Uygun fiyatı ve o fiyatına rağmen sunduğu özelliklerle birlikte kullanıcıların aklını çelmeyi başarıyor. Gelin cihazın başarısının arkasındaki teknik özelliklerini inceleyelim ve haberin detaylarına bakalım.

Samsung Galaxy M12 Teknik Özellikleri ve Avrupa Yolculuğu

Cihazın 4G bağlantısına sahip olduğunu en başta söyleyelim. Zira son dönemde adını duyduğumuz cihazların geneli 5G bağlantıya sahip.M12 bizi 6,5 inç boyutunda HD+ 90Hz ekranıyla birlikte karşılıyor. 8nm üretim sürecine sahip Exynos 850 işlemcisinden gücünü alıyor. 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile de kendini ispatlıyor. Android 11 tabanlı olarak gelen bu cihaz 6,000mAh boyutunda 15W hızlı şarj destekli bir batarya barındırıyor. Günümüz cihazlarına bakıldığında bu telefonu 1-1.5 gün aralıksız şarj etmeden kullanmak mümkün

Samsung Galaxy M12 fotoğraf

Cihaz arka tarafta 4 adet kamera bulunduruyor. 48MP çözünürlüğünde ana kamera, 5MP ultra geniş açılı sensör ve 2 adet 2MP çözünürlüğünde makro ve derinlik sensörü bu modele hizmet ediyor. Ön tarafa baktığımızda ise cihazın 8MP çözünürlüğünde mütevazi bir özçekim kamerasını bulundurduğunu görüyoruz. Cihazın parmak izi okuyucusu ise güç tuşuna entegre edilmiş.

Bu özellikleriyle birlikte Hindistan içerisinde popülerleşen cihaz namını dünya çapında duyurmak adına Avrupa’ya açılıyor. Cihazın öncelikle Birleşik Krallık, Bulgaristan ve Romanya ülkelerinde satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Merakla Avrupa satışlarını bekliyor olacağız!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu