Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

240.000 TL’lik Telefon: Huawei Mate 40 Pro!

Lüks tutkunlarının yakından tanıdığı Caviar, şimdi de Huawei Mate 40 Pro modeline el attı. Caviar’ın yeni harikası iştah kabartıyor.

Rusya menşeli lüks ürün üreticisi Caviar, mevcut akıllı telefonları lüks ve nadir malzemelerle zenginleştirmesi ve süslemesiyle tanınıyor. Caviar genellikle en yeni telefonlara el atıyordu. Ancak son aylarda Caviar, birkaç Huawei telefonlarına da odaklanmaya başladı. Bugün ise Caviar Huawei Mate 40 Pro modeline gözünü dikti. Caviar’ın yeni koleksiyonu Çin’in Mars’a yaptığı son başarılı uzay görevine adanmış. Firmanın yeni Space Trek koleksiyonu üç lüks model ile karşımıza çıkıyor.

Huawei Mate 40 Pro Space Trek Edition: Gold of Fire Edition 

Gold of Fire Edition olarak adlandırılan birinci sınıf model, ağır bir PVD kaplamadan ve Çin mitolojisinde Ateş Tanrısı ve Mars’ın koruyucu azizi olan Ateş Ejderhası Zhu Zhong’u betimleyen karmaşık bir hacimsel heykelden yapılıyor. Caviar’ın tasarımcıları, Mate 40 Pro’nun arka paneline değerli bir mekanik tourbillon saati de entegre ediyor.

Bu sürüm, dayanıklı 18 ayar altından yapılıyor ve Leica kamera sistemi ve mekanik saatin etrafına şık bir şekilde sarılıyor. Gold of Fire Edition, kırmızı gezegenin yüzeyini keşfeden geziciyi sembolize ediyor. Bu tasarımı daha da benzersiz kılan şey, 2011 yılında Fas’ta bulunan Mars‘tan düşen bir göktaşının küçük parçası. Mars’tan gelen parça sertifikalı ve kadranın yanına Caviar tarafından entegre edilmiş. Caviar, göz dolduran bu Gold of Fire Edition’dan sadece8 adet üretecek ve 28.000 dolara yani yaklaşık 240.000 TL‘ye satacak.

Yang Liwei Edition

Caviar’ın yeni Space Trek koleksiyonundaki ikinci model, uzaya seyahat eden ilk Çinli olan Yang Liwei’ye adanıyor. Astronot, 2003 yılında Shenzhou 5’e bindi ve Dünya etrafındaki 14 yörüngesini tamamladı. Caviar’ın tasarımı, 18 ayar altınla resmedilen ve yörüngeden Dünya’ya bakan astronot Yang Liwei’yi gösteriyor. Astronot kaskındaki yansıma, gezegeni ve Liwei’nin anavatanı olan Çin’in hatlarını gösteriyor. Arazi renkli boyanmış ve ince bir mücevher reçinesi tabakasıyla korunuyor. İlk Çinli astronot için tasarlanan telefondan 66 adet üretilecek. Şimdilik bu modelin fiyatı bilinmiyor.

Moon Princess

Üçüncü model ay tanrıçası Chang’e’yi simgeliyor. Bu modeli üretmek için Caviar tasarımcıları titanyum bir taban seçmiş. Ay tanrıçasını çoğaltmak için oyma ve renkli lazerle kaplama kullanılmış. Bu modelden ise 88 adet üretilecek ve 6.900 dolardan satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu