Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P10 Plus en net görüntüsü yayınlandı!

Bir süredir Huawei P10 cephesinden sızıntılar gelirken bu defa telefonun Plus modeline ait bir görüntü internete servis edildi. Huawei P10 Plus modelinin basın görüntüsü Çinli kaynaklarca ortaya çıkarıldı. Yayınlanan görüntü büyük ekranlı telefonun Huawei P10 ile aynı tasarıma sahip olacağını ancak önemli bir özelliği beraberinde getireceğini gösteriyor.

Huawei P10 Plus iris tarayıcısı ile geliyor

Huawei, P10 Plus modelinde iris tarayıcısına yer verecek. Benzer özellik Galaxy Note 7’de yer almıştı. Oldukça hızlı ve çalışan göz tarama sensörü P10 modelinde ise yer almayacak. P10 modelinde parmak izi tarayıcısının ön bölümde fiziksel home butonunun altına yerleştirildiğini gördük. P10 Plus modelinde ise ön bölümde home butonu olmasına karşın parmak izi tarayıcısı telefonun arka kısmına konumlandırılmış.

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus’ta 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü basınca duyarlı AMOLED ekran yer alacak. Frekans hızı artırılmış sekiz çekirdekli Kirin 965 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek birimi 6GB + 128GB / 8GB + 256GB şeklinde olacak.

Android 7.0 Nougat tabanlı EMUI 5.0 kullanıcı arayüzüyle çalışacak telefonda Leica imzası taşıyan çift kamera yer alacak. Çift kamera lazer otofokus sensösürü ve bu sensörü çevreleyen LED flaş ile desteklenecek. Şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak P10 Plus’ta pil ise 3.650 mAh büyüklüğünde olacak.

Huawei P10
Huawei P10

>> İlginizi çekebilir; Galaxy S8 pil kapasitesi belli oldu!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu