Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Xor Titanium ultra lüx cep telefonu dudak uçuklatan fiyatı ile tanıtıldı

Lüx telefon üreticilerinden olan Vertu eski çalışanlarının kurduğu firma Xor Titanium model ultra lüx cep telefonunu tanıttı.

Tasarladığı ultra lüx telefonlar ile bilinen Vertu firmasından ayrılan eski çalışanlar tarafından kurulan Xor firmasının ultra lüx telefonu Xor Titanium tanıtıldı. Fiyat konusunda piyasadaki en üst seviye telefonlardan birisi olsa da özellikleri ile hayal kırıklığı yaratıyor. Telefon üst seviye güvenlik imkanı sunuyor ve oldukça sağlam bir yapıya sahip.

Xor Titanium özellikleri ve satış fiyatı

Telefon dudak uçuklatan fiyatına rağmen piyasada ki bir çok akıllı telefonda bulunan özellikleri taşımıyor. Tasarım olarak titanyum bir gövdeye sahip olan telefon oldukça dayanıklı gözüküyor. Telefonda 2G/3G bağlantı ve SMS ile iletişimi mümkün. Ayrıca hava kalitesi sensörü, kablosuz şarj desteği, aktif gürültü engelleme gibi özellikler mevcut. Telefonun gelişmiş özellikleri olmaması nedeniyle şarjı oldukça uzun süre dayanıyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre Xor markalı telefonlar arasındaki hem SMS hem de mesajlar donanım düzeyinde uçtan uca şifreleme imkanı sunuyor.

Xor Titanium

Telefon 2.999 sterlin satış rakamı ile tanıtıldı. Fiyat konusunda bir çok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratan telefon lüx seven kullanıcılar tarafından tercih edilme sebebi olabilir. Ülkemizde satışa sunulması konusunda firma tarafından bilgi yer almasa da vergiler de eklendiğinde bir araba satın alacak seviyeye geleceğini düşünüyoruz. Telefonu satın almak isteye kullanıcılar 2021 yılının ilk çeyreğini beklemek zorunda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu