Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHuaweiMobiroller

Huawei Watch GT 3 SE Türkiye Pazarına Giriş Yaptı!

Huawei’nin çok ses getiren akıllı saati Huawei Watch GT 3 SE Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı. İşte saatin fiyatı.

Huawei Türkiye pazarındaki yatırımların tam gaz devam ediyor. Çinli teknoloji devinin çok sevilen Watch GT serisinin yeni üyesi Huawei Watch GT 3 SE Türkiye pazarına bugün giriş yaptı. Türkiye fiyatı 3.699 TL olarak açıklanan bu saat sunduğu özellikler ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu uygun fiyatlı canavara gelin yakından bakalım.

Watch GT 3 SE, 46 mm’lik bir kasa içinde 466 x 466 piksel çözünürlüklü 1,43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ile bizleri karşılıyor. HUAWEI, Grafit Siyahı ve Vahşi Yaşam Yeşili renklerinde gelen polimer fiber saat kayışı takılı olmadan yalnızca 35,6 g ölçtüğünü iddia ediyor. SE varyantı ayrıca, dijital ekranın ve fiziksel bir düğmenin sağ tarafına yerleştirildiği standart varyantla aynı düğme düzenine sahiptir.

Ayrıca Watch GT 3 SE, şarjlar arasında iki haftaya kadar dayanabiliyor. Ayrıca HUAWEI TruSleep 3.0, 100’den fazla egzersiz modu gibi özellikleri destekliyor. Önceden yüklenmiş çeşitli saat kadranlarına sahiptir. Bir dizi sağlık izleme sensörü var ve 5 ATM suya dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor.

Huawei Watch GT 3 SE

iOS, Android ve HarmonyOS ile uyumlu olan bu saat şık görünümü ile günlük kullanımda rakiplerinin bir tık önünde yer almayı başarıyor diyebiliriz.

Huawei Watch GT 3 SE Teknik Özellikleri

  • Boyutlar: 46,4 mm × 46,4 mm × 11 mm
  • Kasa Boyutu: 46mm
  • Bilek Boyutu: 140-210 mm
  • Ağırlık: Yaklaşık 35,6 g (kayışsız)
  • Ekran: 1.43 inç AMOLED Renkli Ekran
  • Sensörler: İvmeölçer sensörü, Jiroskop sensörü, manyetometre sensörü, Optik kalp atış hızı sensörü, Barometre sensörü
  • Sistem gereksinimleri: HarmonyOS 2 veya üzeri, Android 6.0 veya üzeri, iOS 9.0 veya üzeri
  • Su geçirmez Seviye: 5 ATM suya dayanıklı
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu