Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi Note 11T Pro+ Duyurudan Önce Gösterildi

Xiaomi’nin bugün tanıtacağı Redmi Note 11T Pro+ modeli duyurudan saatler öncesinde gösterildi. İşte karşınızda yeni canavarın tasarımı.

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi bugün söz verdiği gibi yeni telefonlarını tanıtacak. Xiaomi Band 7 akıllı bilekliğini de tanıtacak olan firma, asıl bombayı Redmi Note 11T Pro+ ile patlatacak. Etkinliğe artık sayılı saatler kala firmadan yeni canavarı hakkında yeni paylaşımlar geldi. Xiaomi Group Çin Başkanı ve Redmi CEO’su Lu Weibing, Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da telefonun görsellerini yayınladı.

Telefonun Astro Boy’un yazarı ile ortaklaşa oluşturulan bir de özel sürümünün yer alacağı açıklandı. Astro Boy Limited Edition olarak geçecek olan bu sürümde arka bölümün yarısı şeffaf bir tasarım ile gelecek. Oldukça sıra dışı bir tasarıma sahip olacak olan bu özel sürümün sadece Çin’de satışa sunulacağını belirtelim.

Redmi Note 11T Pro+
Astro Boy Edition

MediaTek’in Dimensity 8100 yonga setinden beslenecek olan bu canavarda 6.6 inç büyüklüğünde 144 Hz tazelemeli FHD+ çözünürlüğünde LCD ekran yer alacak. Keşke panel tercihi LCD yerine AMOLED olsaymış demekten kendimizi alıkoyamıyoruz. Telefonun arkasında 64 Megapiksel çözünürlüğünde Samsung ISOCELL GW1 ana kamera bulunacak. Toplamda üç arka kamera ile gelecek olan telefonda 120W hızlı şarj desteği de yer alacak.

8 GB ve 12 GB RAM seçenekleri ile gelecek olan telefonun 256 GB ve 512 GB depolama seçeneklerinin de olması bekleniyor. Tasarımsal açıdan küt bir hatta sahip olacak olan telefonun fiyat konusunda da Android tutkunlarının yüzünü güldürmesi bekleniyor. Türkiye pazarına POCO markası adı altında gelmesini beklediğimiz telefon bakalım isminden söz ettirebilecek mi?

Redmi Note 11T Pro+
Redmi Note 11T Pro+’ın tasarımı
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu