Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi A3 Android 10 güncellemesi neden hala gelmedi? İşte cevabı

Geçtiğimiz ay Mi A3 için Android 10 güncellemesinin hazır olduğu iddia edildi ancak güncelleme hala kararlı olarak dağıtılamadı. Bakın sebebi neymiş

Koranavirüs Çinli akıllı telefonlarını oldukça etkiledi. Hatta bununla kalmadı MWC’nin iptal olmasına dahi sebep oldu. Başta Huawei ve Xiaomi olmak üzere birçok akıllı telefon üreticileri güncellemelerini askıya aldı ve yeni cihazlarının Global tanıtımını da erteledi. Hatırlayacaksanız Xiaomi geçtiğimiz aylarda Mi A3 için Android 10 testlerine başladı ve testin sonunda güncellemenin hazır olduğunu bildirdi. Ancak bir anda ortaya çıkan koranavirüs nedeniyle A3 hala güncellemeyi alamamış durumda.

Xiaomi’nin kafası güncellemeler konusunda karışmış durumda. Kısa süre önce Mi A3 için bir anda Android 10 güncellemesini yayınlayan şirket aradan biraz zaman geçtikten sonra güncellemeyi tekrar geri çekti ve kullanıcılarını oldukça sinirlendirdi. Hatta bir Mi A3 kullanıcısı Bug megathread sayfasında güncellemenin geldiğini fakat hemen ardından geri çekildiğini söyledi.

Hal böyle olunca Xiaomi’nin Fransa şubesi tüm kullanıcılara net bir tarih vererek onları sakinleştirmeyi başardı. A3 için Android 10 güncellemesi Mart ayının başlarında kullanıcılara ulaşmış olacak.

Yukarıdaki ekran görüntüsüne bakacak olursak Mi A3 için  geciken güncellemenin koronavirüs’ten kaynaklı olduğu iddia ediliyor. Bu iddialardan kısa bir süre sonra Xiaomi yetkilileri açıklamada bulunarak güncellemenin koronavirüsten kaynaklandığını doğruladı.

benim A3 Android 10 güncellemesinin Çin’deki mevcut koşullar nedeniyle geciktiğini bildirmek istiyoruz. Ekibimiz, güncellemenin mümkün olduğunca erken yayınlanması için ellerinden geleni yapıyor, sabrınız gerçekten takdir ediliyor.

Sizde birer A3 kullanıcısı iseniz güncelleme Mart ayında cihazlarınıza gelmiş olacak. Sadece biraz sabırlı olun.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu