Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

Apple efsanesi iPhone 3GS tekrar satışa çıkıyor!!

Apple’nin efsane telefonlarından biri olan iPhone 3GS tekrardan satışa çıkıyor. Apple’nin metal ve cam kullanmaya başlamadan önceki son iPhone modeli olan 3GS sevenleri ile tekrar buluşuyor.

Apple 3GS Satışa Çıkıyor..

Haziran 2009’da piyasaya çıkan 3 megapiksel kamera ve iPhone’umu bul özelliklerine sahip olan iPhone 3GS raflardaki yerini alıyor. VentureBeat’ten verilen bilgiye göre hala dağıtıma hazır bir partinin bulunduğu yönünde. Güney Koreli operatör SK Telink ellerinde bulunan 44.000 adet ürünü 41$ gibi uygun bir fiyata satma başlayacak. Telefon ilk çıktığı yıl 99$ fiyatına sahipti. Telefonlar neredeyse 10 yıldır kullanılmadığı için bataryalarında herhangi bir sorun olup olmadığının tespiti için tek tek açılıp kontrol edilecek ve öyle satılacak.

iPhone 3GS
iPhone 3GS

iPhone 3GS modelleri sağlam olsa bile bir çok iOS uygulamasını çalıştırmayacaktır ve büyük sim kart yuvasına sahip olduklarını da hatırlatmakta fayda var. Telefonun her hangi bir arızası olduğunda ya da ekran kırılmalarında onarımı nasıl olacağı da büyük bir soru işareti. Ancak günlük kullanım mesajlaşma ve arama için fiyatına göre uygun bir model gibi görünüyor.

Sony Xperia XZ2 Premium rekabete dahil oluyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu