Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

COVID-19 Apple’ı da vurdu! iPhone 12 tanıtım tarihi ertelendi!

Koronavirüs salgını Apple’ı da vurdu. Her yıl Eylül’de olan etkinlik ertelendi. iPhone 12 tanıtım tarihi Apple sevdalılarını üzecek.

Çin’in Wuhan kentinden Çin hükümetinin salgını gizlemesinden dolayı dünyaya yayılan koronavirüs salgını, etkilerini yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Ancak yine de alınan tedbirlerin dışına çıkıldığında başa dönülecek olan bu salgın, maalesef ki teknoloji firmalarını da zora soktu. Hem üretimdeki aksama hem de salgın sonrası ekonomik krizlerin etkilerinin başlaması, dev isimleri kara kara düşündürmeye başladı. Bu salgından bugün de Apple‘ın nasibini aldığı ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi iPhone 12 tanıtım tarihi olarak her yıl olduğu gibi Eylül ayı gösteriliyordu. Ancak bu sene Apple, Eylül ayını basın duyurusu ile pas geçecek.

iPhone 12 Ekim’e kaldı!

Jon Prosser’a göre; Apple Eylül ayı içerisinde Apple Watch Series 6 ve iPad Pro modellerini basın duyurusu ile duyurup satışa sunacak. 12 Ekim 2020 tarihinde ise iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri online olarak düzenlenecek etkinlikte duyurulacak. iPhone 12’nin ön siparişleri aynı gün başlayıp satışa 19 Ekim’de sunulacak. Ancak iPhone 12 Pro modellerinin henüz ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.

iPhone 12 tanıtım tarihi

Bu yıl karşımıza dört farklı iPhone 12 modeli ile çıkacak olan Apple, tüm modellerinde Snapdragon 865 Plus‘tan tam iki kat daha hızlı olacağı söylenen Apple A14 yonga setine yer verecek. Ana modellerde LCD ve Pro modellerde ise OLED ekran kullanacak olan Apple, nihayet 60 Hz tazelemeden 90 Hz‘e geçiş yapacak.

Kamera konusunda ise ana modelde ikili Pro modellerde ise yine üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ancak Pro modellerde LiDAR derinlik algılama sensörlerinin yer alacağı ve daha doğru alan taraması yapılacağı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu