Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerOnePlus

OnePlus 11R Kanlı Canlı Ortaya Çıktı

OnePlus’ın yeni telefonu OnePlus 11R kanlı canlı karşımıza çıktı. Amiral gemisi modellere kafa tutacak telefonun detayları haberimizde.

Merakla beklenen OnePlus 11R modelinin kanlı canlı görüntüleri MySmartPrice tarafından sızdırıldı. Son raporlar, özellikleri hakkında birçok bilgiyi ortaya çıkarıyor. Yeni görüntüler ekranı ve arka kamera kurulumunu da ilk kez gösteriyor. Gelin lafı uzatmanda son sızıntılara hızlıca göz atalım.

OnePlus’ın bu ayın sonlarında Çin’de OnePlus 11’i piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu telefon en yeni Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacak. Ancak serinin küçük üyesi 11R, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setinden güç alacak. OnePlus 11R’nin 2023’ün başlarında Hindistan ve Çin’de piyasaya sürülme olasılığı var. Çin’de, OnePlus Ace 2 olarak yeniden markalanması bekleniyor .

OnePlus 11R, sızdırılan ilk görüntüde kavisli bir kenar ekranı ve ortasında bir delik ile gösteriliyor. 11R’nin yan çerçeveleri oldukça ince olsa da alt kısımda ince bir çerçeveye sahip olup olmadığı net değil.

OnePlus 11R

İkinci görüntü, OnePlus 11R’nin kamera modülünü gösteriyor. Görünüşe göre cihaz, arka panelin ortasına doğru dairesel bir kamera modülüne sahip olacak. LED flaşlı üçlü kamera ünitesinden oluşur. Görülebileceği gibi, OnePlus 11’in sızdırılmış render’larında görüldüğü gibi, 11R’nin kamera adasında Hasselblad markası bulunmuyor.

OnePlus 11R

Yayın, OnePlus 11R’nin solda ses seviyesi tuşlarına ve sağda bir güç tuşuna sahip olduğunu iddia ediyor. Cihazın ayrıca bir uyarı kaydırıcısına sahip olduğu söyleniyor.

Raporlar, OnePlus 11R’nin 120Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç AMOLED FHD+ ekranla geleceğini ortaya koyuyor. Snapdragon 8 Plus Gen 1 destekli cihaz, 8 GB / 16 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama ile gelecek. 100W hızlı şarj destekli 5.000mAh bataryaya sahip olacak.

11R ön tarafta 16 megapiksel kameraya sahip olacak. Arka panelinde 50 megapiksel (ana) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro) üçlü kamera ünitesi bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu