Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 Ultra’nın Kışkırtıcı Kırmızı Rengi Karşınızda

Samsung Galaxy S22 Ultra bu defa kırmızı renk seçeneğiyle karşımıza çıktı. Galaxy S22 serisinde en çok bu renk konuşulacak.

Samsung Galaxy S22 Ultra sızıntılar nedeniyle son dönemin en çok konuşulan telefonlarından biri oldu. @OnLeaks adlı güvenilir kaynak telefonun ilk render görüntülerini paylaştı. Burada dahili S-Pen yuvası, Note serisine benzer tasarım ve özellikle de arka kamera tasarımı epey konuşuldu. Samsung’a yakın bir diğer kaynak olan Ice universe ise özellikle arka kamera dizaynına itiraz ederek bazı farklılıkların görüneceği noktasında paylaşımlar gerçekleştirdi. Alt bölümdeki görselde iki sızıntı kaynağının arka kamera dizaynlarını görebilirsiniz.

Tabii bu görüntüler Galaxy S22 Ultra’nın koyu kırmızı renk seçeneğini de ortaya çıkarıyor. S22 Ultra’da ayrıca siyah ve beyaz renkler olacak. Öte yandan Samsung sadece resmi sitesinde satışa sunacağı özel renkler de karşımıza çıkaracak. Diğer Galaxy S22 modellerinde yer alacak yeşil rengi şimdiden merak uyandırıyor.

Her iki durumda da kamera dizaynı şu ana kadarki telefonlar arasında farklı görünüyor. Ayrıca kaynaklardan biri kamera dizaynının edindiği bilgiler neticesinde oluşturulduğunu ve bunun sadece prototiplerden biri olduğunu belirtiyor. Anlayacağınız Samsung, S22 Ultra için birkaç prototip üzerinde çalışıyor ve bu görüntüler birine ait.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu