Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 10 Android 11 Güncellemesi Sırra Kadem Bastı!

Xiaomi Mi 10 Android 11 güncellemesi dağıtıldı dağıtılmasına, fakat herkes bu güncellemenin nerede olduğunu soruyor. İşte yanıtı…

Bir süredir Xiaomi Mi 10 Android 11 güncellemesini bekleyenlerden biriyseniz size kötü bir haberimiz var. Fakat bu haberi hayra yormak da mümkün. Neyse ki güncellemeni akıbeti belli oldu. Xiaomi hatırlarsanız kasım ayı sonunda 2020’nin tepe modeli ve Pro versiyonu için Android 11 güncellemesinin kararlı sürümünü dağıtıma çıkardı. Küresel model için başlayan bu güncelleme ne hikmetse bir süre sonra kullanıcılar tarafından indirilemez bir hal aldı.

Xiaomi Mi 10 Android 11 güncellemesi sorunlu

Xiaomi’nin resmi forum sayfasında açılan bir başlık ve bu konuya forum moderatöründen gelen yanıt Mi 11 Android 11 güncellemesindeki kafa karışıklığını ortadan kaldırdı. Yetkili Android 11 güncellemesinin şu an sınırlı sayıda kullanıcıya ulaştığını ve bunun nedeninin güncelleme kapsamında önemli hataların keşfedilmesi olduğunu bildirdi.

Buradaki kritik nokta aradan üç buçuk ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen önemli hataların hala giderilip güncellemenin dağıtılamamış olması. Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro sahiplerinin şu an için yapabileceği tek şey sorunların çözümü için beklemek.

Xiaomi marka bir telefon kullanıyorsanız Andorid güncellemelerinden ziyade arayüz seviyede dağıtılan MIUI güncellemelerini daha fazla önemseyebilirsiniz. Zira şirket radikal yenilik ve gelişmelere daha çok MIUI güncellemelerinde yer veriyor. Fakat yine de pek çok kullanıcı güncel bir telefon kullandığında Android sürümünün de güncel olmasını istiyor; ki bunda da sonuna kadar haklılar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu