Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Katlanabilir iPhone Nasıl Olacak? İşte Son Sızıntılar!


Apple’ın merakla beklenen katlanabilir iPhone modeli için geri sayım başladı. Ming-Chi Kuo çok yakında gelecek diyor. İşte detaylar.

Samsung ve Huawei ile başlayan katlanabilir telefon furyasına geçtiğimiz haftalarda Xiaomi de dahil olmuştu. Bu alanın gelişmesi ve niş bir kitleden çıkıp genele yayılması Apple’ı harekete geçirdi. Apple’a yakınlığı ile bilinen ve analizleri genellikle doğru çıkan Ming-Chi Kuo, şimdi de katlanabilir iPhone modeli hakkında görüşlerini paylaştı.

2023 yılı Apple için milat olacak

Ming-Chi Kuo’ya göre Apple’ın merakla beklenen modeli 2023 yılında gelecek. Kuo ayrıca bu modelin 8.0 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağını da belirtiyor. Apple M1 yonga setini iPad’e getiren Apple’ın bir çılgınlık yapıp bu yongayı katlanabilir modeline de getirmesi bekleniyor. Eğer söylediğimiz şey gerçekleşirse Snapdragon 999 bile gelse Android cephesi telefon konusunda Apple’ın yanından bile geçemeyecek pozisyona düşer.

Bu yıl tanıtılacak olan iPhone 13 ailesinde Apple A15 yonga setini kullanacak olan Apple, bir süre vitesi boşa alacak. M1 yongalı iPhone hayali bu yüzden dediğimiz gibi 2023 yılına sarkabilir. Umarız Qualcomm ve MediaTek, Apple’ın M1 hamlesine sessiz kalmaz ve güçlü işlemcilerini tanıtmak için sıraya girerler. Aksi durumda, iPhone ile Android telefon arasındaki fark kapatılamayacak seviyelere çıkabilir.

katlanabilir iPhone

Katlanabilir iPhone’a dönecek olursak, bu model evet çıkacak ama biz siz satın alamayacağız. Apple yine Apple’ığını yapacak ve fiyatı 2.500 dolara kadar çıkaracak. Türkiye’de 30.000 – 35.000 TL bandında satılması beklenen bu iPhone’da, ekran konusunda Samsung ve LG ortaklaşa çalışacak gibi görünüyor. Ancak şimdilik bu konu hakkında net bir bilgi bulunmadığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu