Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix Fold 3 Sızdırıldı, İşte Görüntüleri

Ağustos ayında tanıtılacak Xiaomi Mix Fold 3 modelinin ilk görüntüleri paylaşıldı. Telefonun kapak ekranına bir bakış atalım.

Xiaomi Mix Fold 3, şirketin bu ayın sonlarında piyasaya sürülmesi planlanan en son kitap tarzı katlanabilir telefonju olacak. Yeni akıllı telefon, Leica tarafından ayarlanan dörtlü kamera kurulumu ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti dahil olmak üzere dikkat çeken özellikler sunacak.

İnce ve hafifliğiyle öne çıkan olan telefonun için önümüzdeki daha birkaç hafta var. Bu süre zarfından daha birçok sızıntı gerçekleşecektir. Şimdi bunların sonuncusuna göz atalım.

Çin sosyal medya platformu Weibo’daki yeni bir sızıntıda, Xiaomi Mix Fold 3’ün perakende kutusunun bir görüntüsüne yer verildi. Görüntü, telefonun Leica ayarlı kameralara sahip olacağını doğruluyor. Ayrı olarak, başka bir görüntü, akıllı telefonun sağ tarafında hafif bir kavis ve ön kamera için ortalanmış bir delik bulunan kapak ekranını ortaya koyuyor.

Leica ayarlı kameralar eski Xiaomi katlanabilirlerinde de mevcut olsa da, Mix Fold 3, şirketin dört arka kameraya sahip ilk modeli olacak. önceki raporlara göre akıllı telefonda Sony IMX800 ana kamera, ultra geniş açılı lens, 3.2x optik yakınlaştırmalı telefoto lens ve 5x yakınlaştırmalı periskop telefoto lens bulunacak.

Katlanabilir telefonun kavisli kapak ekranı 6,56 inç büyüklüğünde olacak. AMOLED panel, 120 Hz yenileme hızıyla FHD+ çözünürlük sunacak. Xiaomi Mix Fold 3’teki katlanabilir ana ekran ise 8.02 inç büyüklüğünde olup, QHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunacak.

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak olan telefonda ayrıca 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM, 1 TB UFS 4.0 depolama ve 67 watt hızlı şarj destekli 4.800 mAh büyüklüğünde pil yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu