Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

Beklenen gelişme! iPhone fiyatları düştü

Satışlardaki ciddi düşüş sonrası iPhone fiyatları nasıl bir yol izleyecekti? Apple CEO’su Tim Cook, ocak ayında Reuters’a verdiği röportajda, “iPhone fiyatlarını yerel düzeyde daha tüketilebilir bir hale sokmaya karar verdik” açıklamasında bulundu. Cook ayrıca aralarında Türkiye’nin de olduğu kur krizi yaşayan bazı ülkelerde fiyat düzenlemesine gideceklerini ifade etti.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

iPhone fiyatları Çin’de düştü

Apple Türkiye henüz fiyatlarda bir indirime gitmedi, ancak Çin’den gelen son haberler Apple’ın ülkede ciddi bir fiyat indirimine gittiğini gösteriyor. Analistler  bu fiyat indirimi düşük seyreden iPhone satışlarını artırmak adına geçici bir çözüm olduğunu belirtiyorlar. Şimdi iPhone modellerin önceki ve sonraki fiyatlarına göz atalım.

Alt bölümdeki listede göreceğiniz üzere en büyük indirim 2000 yuan / 299 $ kesintiyle iPhone XS Max’in 512GB’lık versiyonunda gerçekleşti. Aynı telefonun 256GB’lık seçeneğinde ise 255 $ indirime gidildi. 64GB’lık model içinse indirim 240 $ oldu.

Eski ve yeni iPhone fiyatları
Eski ve yeni iPhone fiyatları

2018 yılında duyurduğu tüm iPhone’larda indirime giden Apple, iPhone X üretimi durdurulduğu için bir önceki yıldan iPhone 8 ve 8 Plus’ın fiyatında indirim gerçekleştirdi.

Apple Türkiye cephesinden gerçekleşecek indirimi merakla bekliyoruz. Zira bakıldığında iPhone XS Max’in karşısına çıkan Galaxy S10 Plus promosyonlarla birlikte neredeyse 3.500 TL daha uygun bir fiyattan satışa sunuldu.

DisplayMate, Galaxy S10’un ekranına övgüler yağdırdı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu