Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

Gizemli OPPO Telefon Muhteşem Özellikleriyle Ortaya Çıktı

Son gelişmelerle gizemli bir OPPO telefon modelinin yolda olduğu ortaya çıktı. Telefon inanılmaz özellikleriyle de parlıyor. İşte detaylar.

Teknoloji devi OPPO, şu anda Reno 9 serisi üzerinde çalışmalar yürütüyor ancak şirket piyasaya süreceği diğer telefonlarını da ihmal etmiyor. Şimdi ise orta segment için yeni bir gizemli OPPO telefon modelinin yolda olduğu ortaya atıldı. Akıllı telefonun kamera açısından inanılmaz bir performans sunacağı bildirildi. Gelişmelere göz atalım.

Gizemli OPPO Telefon, Sony IMX890 Birincil Kamera ve MariSilicon X Çipiyle Gelecek

Digital Chat Station ismiyle tanıdığımız ünlü bir sızıntıcı, OPPO’nun yaklaşan gizemli telefonu hakkında bilgileri ortaya çıkardı. Telefonun kamera konusunda aşırı iddialı olduğu bildiriliyor. Orta segmente yerleştirilecek olan bu telefon, birincil kamerasında Sony IMX890 lensini taşıyacak. Bu lens fotoğrafçılık ve video konusunda harika işler başarıyor.

Gizemli OPPO Telefon

Buna ek olarak telefonun optik sistemine MariSilicon X çipi de eşlik edecek. OPPO’nun bu üstün teknoloji görüntüleme 6nm sürecinde üretilmiş NPU’su, fotoğrafların ve videoların kalitesini en üst düzeye çıkarıyor. Orta segment OPPO telefonlara MariSilicon X çipinin gelmesi standartların değişeceğine işaret ediyor.

Buna ek olarak akıllı telefonun selfie lensi, ekranının üst kısmındaki bir deliğe yerleştirilecek. Telefonun arka kamera paneli, Reno 9 ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Bu akıllı telefonun fiyatının 300-400$ bandında olacağı bildiriliyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu