Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Paranız mı var? Farklı mı olacaksınız? Titanium M6 5G tam size göre

Pahalı ürünler herkesin ilgisini çekiyor. Her ne kadar almıyor olsak da Titanium M6 5G bize lüks ile gücü bir arada sunuyor. İşte lüksün yeni adı…

Akıllı telefonlar hayatımızın büyük bir bölümünü oluşturuyor. Bir akıllı telefon artık sadece telefon etmeye değil her şeye yarıyor. Bu noktada kullanıcılar da farklı ürünler, farklı markalar ve farklı renklerle kişiliklerini telefonlarına yansıtıyor. Peki çok paranız varsa bu yansıtmayı nasıl yaparsınız? Bu noktada en iyi çözümlerden birisi ise Titanium M6 5G oluyor.

1.800 dolar ile 4.200 dolar arasında bir fiyattan satışa sunulan bu telefonların en önemli özelliği ise takdir edersiniz ki tasarımları ve tasarımlarında kullanılan malzemeleri. Son dönemde bu tarz telefonları gördük ama bu telefonların hiçbirisi bu kadar güçlü değildi. M6 modelinde ise hem lüksü hem de gücü bir arada görüyoruz.

Telefonda iki ekran bulunuyor. 6 inç AMOLED ana ekran ve arkada 1.19 inç boyutunda daire şeklinde OLED ikinci ekran yer alıyor. Bu ekran birçok anlamda özelleştirilebiliyor. Şirketinizin ya da kendi isminizin logosunu buraya ekleyebiliyor ve bildirimleri de buradan okuyabiliyorsunuz. Snapdragon 865 yonga setinden güç alan telefonda 1TB’a kadar hafıza desteği 8GB ve 12GB RAM gücü de sunuluyor. 100 megapiksel ana kamerası bulunan telefon bugünden itibaren satışa sunuldu.

Bu tarz telefonları, sanatçılar ve şeyhlerin tercih ettiğini biliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu