Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Spider Man No Way Home Fragmanı Nefes Kesiyor

Marvel tutkunlarının uzun zamandır beklediği Spider Man No Way Home fragmanı bugün yayınlandı. Fragman resmen nefes kesiyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi Spider Man No Way Home için geri sayım başladı. Yeni filmde çoklu evrene geçiş yapacak olan Marvel, eski Spider-Man filmlerinde yer alan oyuncuları da No Way Home’a dahil edecek. Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doctor Strange’in de yer alacağı film 17 Aralık 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Benedict Cumberbatch’in yanı sıra Spider-Man rolünde Tom Holland, Zendaya, Jon Favreau, Jacob Batalon ve Marisa Tomei gibi isimler filmde rol alacak. Konusu sır gibi saklanan filmin fragmanında Doktor Octopus’u da görüyoruz.

Çoklu evreni işleyeceği için Marvel Sinematik Evreni önümüzdeki yıllarda büyük bir değişikliğe gidecek. Captain America ve Iron Man’in End Game ile veda ettiği bu evrene başka oyuncular ile sevilen karakterlerin tekrardan ekleneceği söyleniyor. Yeni Spider-Man filminin nefes kesen fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

SpiderMan No Way Home Fragmanı

Marvel’ın yeni oluşturacağı evreninin konusu ve oyuncuları merakla bekleniyor. Son yılların en büyük film stüdyoları arasında yer almayı başaran Marvel Stüdyoları, yine bir yolunu bulup süper kahraman tutkunlarını ekran başına kitlemeyi başaracaktır. Söylentilere göre yeni Spider-Man filminde Tobey Maguire da yer alacak. Ancak fragmanda Tobey Maguire’ın oynayacağına dair en ufak bir bilgi bulunmuyor.

Target’ta satışa sunulan oyuncularda Tobey Maguire’ın yer alması ünlü oyuncunun evrene dahil edileceğinin sinyallerini veriyor. Bakalım fragmanları ile filmleri bazen küçük farklılıklar gösteren Marvel, bizleri yine ters köşe yapabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu