Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Modellerinin Fiyatları Dip Yaptı

Samsung’un Galaxy modellerinin fiyatlarında büyük indirimler yapıldı. İndirime giren bu modeller tam alınabilecek seviyeye geldi.

Güney Koreli teknoloji devi satılmayan cihazları için indirim yapmaya devam ediyor. Samsung şimdi de iPhone ülkesi olarak bilinen Amerika’da ciddi indirimlere gitti. Seçili ve sevilen Galaxy modellerinde yapılan bu indirimler Samsung’u sevenleri çok sevindirecek. Şimdilik sadece Amerika’da yer alan bu indirimlerin yaz ayları içerisinde tüm dünyaya yayılması bekleniyor.

Bu indirim sürecinde 1 TB depolamaya sahip S22 Ultra modelinde 150 dolar indirim yapıldı. Bu indirim sonrasında telefonu 1300 dolardan satın alabiliyorsunuz. Galaxy Z Flip 3’ün fiyatı ise ilginç bir şekilde 300 dolar bir indirim alarak 700 dolara düştü. Katlanabilir bir telefon için bu telefonun fiyatının çok uyguna düştüğünü belirtelim.

Şimdilik katlanabilir bir diğer telefon olan Z Fold 3’te indirim yok.  Ancak Z Fold 3 modelini satın alanalara Watch 4 Classic modeli hediye ediliyor. Bu oldukça cezbedici bir teklif olarak görünüyor. Samsung’un bu tip indirimler ile karşımıza çıkması oldukça sevindirici. Türkiye pazarında henüz indirime gitmeyen Samsung’un yaz ayları içerisinde ciddi indirimler yapacağı söyleniyor.

Galaxy Z Flip 4

Ağustos ayında karşımıza yeni katlanabilir telefonlarını tanıtacak olan teknoloji devinin bu indirimler ile elindeki telefonları ve akıllı saatleri tüketmesi oldukça mantıklı bir seçim. Bu tip stok bitirme hareketleri her zaman için kullanıcıların lehine olur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu