Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pocket 2 Sızdırıldı mı?

Çinli bazı kaynaklarca sızdırılan görsellerin bir sonraki P5 Pocket telefona ait olduğu iddia edildi. Huawei P50 Pocket 2 bakalım nasıl olacak.

Katlanabilir akıllı telefon segmentinin öncülerinden Huawei gelecek yılın başında ürün yelpazesini genişletmeye devam edecek. Geçen yıl aralık ayında tanıtılan Huawei P50 Pocket, şirketin dikey formda açılan ilk katlanabilir telefonu olurken, telefon büyük bir satış başarısı gösterdi. Huawei P50 Pocket, Galaxy Z Flip 3’ün ardından 2022 yılında en çok satan katlanabilir telefon oldu. Çinli kaynaklar Huawei’in yeni bir katlanabilir telefonunu ortaya çıkardı. Görüntüler bu telefonun Huawei P50 Pocket 2 olacağı ihtimalini güçlü kılıyor.

Huawei P50 Pocket 2, Ekran Altı Kamera İle Gelebilir

Huawei P50 Pocket 2’ye ait görüntülerde, telefonun kamera ve ekran için iki büyük delik bulundurmaya devam edeceğini gösteriyor. Eğer görüntüler sahte değilse Huawei’in ikinci nesil katlanabilir telefonda dış görünüme çok fazla müdahale etmeyeceğini söyleyebiliriz.

Asıl önemli gelişme telefon açıldığında karşımıza çıkıyor. Bu görüntüde Huawei ön kamerayı ekran altına gizliyor. Ancak kamera açık renkli bir duvar kağıdında hala fark ediliyor. Huawei’in geçen yıl şubat ayında ekran altı kameralı telefonlar için iki patent aldığını hatırlatalım. Dolayısıyla P50 Pocket’ın devam modeli şirketin ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk telefonu olabilir. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç almasını beklediğimiz P50 Pocket muhtemelen aralık ayı içerisinde tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu