Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy A52 Su, Toz ve Ateş Geçirmez Mi Olacak?

Samsung Galaxy A52 5G modeli su geçirmez olacak mı sorusu bugün ortaya çıkan bazı sızıntılar ile birlikte yanıt buldu!

Samsung Galaxy A52, son iki ay boyunca her hafta ortaya çıkan sızıntılarla dedikodularda karşımızda olan bir model. Bu sızıntılardan biri ise yeni Samsung Galaxy A52 modelinin sıçramalara ve tozlara dayanıklılığı olacak mı sorusuna yanıt oluşturur nitelikteydi ve bugün Evan Blass IP67 sertifikasını onaylayan resmi bir görsel yayınladı.

Galaxy A52, 2017’den bu yana su girişine karşı her türlü resmi korumaya sahip ilk Samsung orta segment cihazı olacak. Geçtiğimiz dört yılda, Galaxy A ailesine yaklaşık 50 yeni üye eklendi. Ancak bunların hiçbiri su geçirmezlik için herhangi bir IP derecelendirmesini gösteren sertifikayı alamadı.

Yeni yayınlanan görsel aynı zamanda arkadaki dörtlü kamera kurulumunu, altında parmak izi tarayıcısı olan bir Infinity-O düz bir ekranı gözler önüne serdi. Ayrıca bu görsel bir orta segment model için ekran altı parmak izinin standart bir şey olduğunu bir kez daha gösteriyor. Diğer sızıntılara da kısaca göz atacak olursak, Snapdragon 750G yonga seti, 4.500 mAh pil ve 15W hızlı şarj da bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu