Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

40.000 TL’ye OnePlus 9 Satın Aldılar! Bu Resmen Çılgınlık


Geçtiğimiz günlerde eBay sitesinde satışa çıkarılan test cihazı OnePlus 9, bugün ilginç bir şekilde 40.000 TL’ye satın alındı.

Akıllı telefon pazarında hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Üreticiler artık Snapdragon 888’li yeni amiral gemilerini açığa çıkarmaya başladılar. Bilindiği üzere Xiaomi dün, dünyanın ilk Snapdragon 888′li modeli Mi 11’i tanıttı. Bununla birlikte gözler şimdi ise, bir sonraki amiral gemisi modellere çevrildi. Zira Snapdragon 888’li pek çok cihaz daha tanıtılmak için sırada bekliyor. Bunların önde gelenlerinden biri de hiç şüphesiz OnePlus. Çinli üretici yeni OnePlus 9 modelini bir an önce tanıtmak için artık sabırsızlanıyor. Ancak lansman öncesinde cihaz hakkında ortaya çok ilginç şeyler çıktı.

Hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde bir kişi, OnePlus 9 modelinin test versiyonunu eBay sitesi üzerinden satışa çıkarmıştı. Hatta çok ilginç bir şekilde bu cihaz, üzerinde de  6.000 dolarlık fiyat etiketini taşıyordu. İşte o telefon bugün bir şahıs tarafından satın alındı ve yabancı kaynaklar tarafından da paylaşıldı. Yeri gelmişken belirtelim; OnePlus 9‘un test versiyonun fiyatı, TL bazında hesaplarsak 44.000 Tl civarlarına denk geliyor. Yani bunu almak çılgınlıktan başka bir şey değil.

OnePlus 9’u alan kişinin bilgileri şu an için belirsiz. Ancak cihazın paylaşılan görüntülerine baktığımız zaman tasarım, son çıkan render’ları en iyi şekilde doğruluyor. Bununla birlikte kullanıcı, telefonun önden ve arkasından da görüntülerini paylaşıyor. Yukarıda da gördüğünüz gibi OnePlus 9, 8GB RAM 128GB bellek yapılandırması ile açığa çıkıyor. Fakat bunun dışında başka bir bilgi yer almıyor. Cihaz henüz test versiyonu olduğu için, tüm özelliklerin ortaya çıkmaması da gayet normal. Ancak lansman tarihine yaklaştıkça, tüm özelliklere erişmemizde mümkün olacak. Bunun içinde beklemek şu an için en iyi çözüm diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu