Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 9X çok güçlü bir işlemciyle geliyor!

Huawei kısa süre önce gerçekleştirdiği etkinlikte Kirin 810 işlemcisini duyurdu.  Son gelişmeler bu işlemcinin Honor 9X modelinde de kullanılacağını gösteriyor.

Kirin 710’nun yerini alacak sekiz çekirdekli Kirin 810, Huawei tarafından geliştirilen kendi geliştirdiği Da Vinci NPU mimarisi sayesinde telefonlardaki yapay zeka performansını önemli ölçüde artırıyor. 7nm üretim sürecine sahip yeni nesil işlemcisinin detaylarına buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Honor 9X Kirin 810 işlemcisiyle geliyor

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak Honor9X ve 9X Pro telefonlar hakkında epey bilgi aktardık. Kirin 810 işlemcisiyle orta üst segmentte daha iddialı bir noktaya gelecek telefonlarda dörtlü arka kamera göreceğiz.

Ön kamera için ekran üzerinde bir delik kullanılması beklenen telefonda 20W hızlı şarjlı 4.000 mAh büyüklüğünde pil yer alacak. Telefonun ekranının ise 6.5 inç ya da 6.7 inç büyüklüğünde olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu