Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 10T Pro’nun fiyatı nihayet belli oldu!!! Peynir ekmek gibi satacak!

Xiaomi’nin bir süredir üzerine çalıştığı bütçe dostu telefonu Mi 10T Pro , fiyatı ve  teknik özellikleri ile birlikte sızdırıldı. Bu fiyata peynir ekmek gibi satacak…

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yıl bitmeden önce üç yeni modeli ile daha pazara giriş yapacak. Bunların arasında yer alan Mi 10T Pro, geçtiğimiz günlerde gerçek görüntüsü ile beraber sızdırılmasının ardından, bugün de fiyatı ve bazı teknik detayları ile birlikte ortaya çıktı. Mi 9T Pro modelinin halefi olarak gelmesi beklenen bu telefon, iddialı özellikleri ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeye başardı.

Daha önce temel özellikleri ile çeşitli yerlerde görülen Mi 10T Pro, bugün de Ishan Agarwal adında güvenilir bir kaynak tarafından fiyatı ile birlikte sızdırıldı.  Ishan Agarwal, amiral gemisi özelliklere sahip olan bu telefonun 35.000 RS’lik bir fiyat etiketi ile Hindistan pazarına geleceğini iddia ediyor. Bunu dolar bazından hesaplayacak olursak cihaz, ortalama 476 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak. Tabii ki bu fiyat, amiral gemisi cihazlara nazaran oldukça uygun.

Buna ek olarak aynı kişi, Mi 10T Pro‘nun bazı teknik özelliklerine de değindi. Yaklaşmakta olan bu cihaz, 108 megapiksellik bir ana kamera ile gelecek. Aynı zamanda  işlemci olarak, amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 865‘den güç alacak.

Yukarıda belirtilen özellikler, Mi 10T Pro‘nun daha önce ortaya çıkan özellikleri ile birebir eşleşiyor. 144Hz yenileme hızı ile gelmesi beklenen bu cihaz, OLED panele sahip bir ekran ile desteklenecek. Buna ek olarak Xiaomi, pil konusunda da sizi yarı yolda bırakmayacak. 5.000 mAh’lik büyük bir pile gelmesi beklenen bu telefon, ayrıca hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Ancak bu hızlı şarjın kaç Wat olacağı hakkında ortada henüz net bir rakam yok.

Mi 10T Pro‘nun hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda gerçek görüntüleri sızdırılmıştı. Bu sızdırılan görüntüler cihazın, delikli ekrana ve yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağını ortaya koyuyor. Buna ek olarak telefonun arka tarafında, büyük boyutlu bir ana lens ve yatay olarak yerleştirilmiş diktörtgen şeklinde bir kamera kurulumu yer alıyor. Bu modüle aslında Vivo X50 modelinden de aşinayız.

Bakalım Çinli üreticinin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği bu cihaz, ile amiral gemisi cihazlara kafa tutabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu