Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord CE 2 İşte Bu Tarihte Geliyor!

Şirketin beklenen akıllı telefon modeli OnePlus Nord CE 2 serisinin çıkış tarihi artık resmileşti. İşte o tarih karşınızda.

Geçtiğimiz tarihlerde ortaya çıkan bir rapor, şirketin 17 Şubat’ta OnePlus Nord CE 2 serisini duyuracağını belirtmişti. Daha önceden ise akıllı telefonun 11 Şubat’ta piyasaya sürüleceğine işaret edilmişti. Ortada birçok iddia vardı ancak şirket resmi bir gönderisi ile bu soru işaretlerine bir son verdi.

OnePlus Nord CE 2, 17 Şubat’ta Tanıtılacak!

OnePlus Hindistan’ın resmi tweet gönderisinde yer alan videoda, Nord CE 2’nin çıkış tarihi olarak 17 Şubat’ı görüyoruz. Bu resmi duyuru ile birlikte, sektörde dolaşan tarih belirsizliği de ortadan kalkmış oldu. Akıllı telefonun orta segmente büyük yenilik getirmesi bekleniyor. Kompakt tasarımıyla ilgi çeken akıllı telefon, üst orta segmentin fazla talep gören cihazlarından olacak.

Cihazın ekranında yer alması beklenen 6.4 inç AMOLED FHD+ panel, 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Cihazın arkasında üçlü kamera sistemi ve önünde delikli bir selfie lensi yer alacak. Birincil lensin 64 Megapiksel olacağı biliniyor. Öndeki lens ise 16 Megapiksel gücünde olacak.

Akıllı telefona güç verecek olan MediaTek Dimensity 900 yonga seti, üst orta segmentin gerekli performansını kullanıcılara sağlayacak. Son sızıntılar akıllı telefonun 6GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 128GB depolama gibi iki varyantta geleceğini ortaya koydu.

Son olarak ise akıllı telefonun 65W hızlı şarj destekleyen 4.500 mAh kapasiteli pil ile geleceği biliniyor. Kutudan Android 12 tabanlı OxygenOS 12 ile çıkması beklenen cihaz, 334$’lık başlangıç fiyatına sahip olabilir. Resmi tanıtım 17 Şubat’ta gerçekleşecek. Cihaz tanıtıldığında resmi özelliklerini sizlere aktaracağız. Takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu