AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note Serisi Şimdiye Kadar Yüz Milyonlar Sattı

Redmi markasının Note serisi telefonları kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor. Seri ilk çıkışından bu yana 320 milyon adetten fazla sattı.

Xiaomi‘nin alt markası Redmi aracılığıyla duyurduğu Note serisi telefonlar on yıldan bu yana tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Orta segmentte farklı fiyat kategorilerinde sunulan telefon serisinde son olarak Note 12 ailesi görücüye çıktı.

Note serisine baktığımızda yıllar içerisinde hem tasarım hem dem donanım noktasında daha da iddialı bir konuma ulaştı. Redmi Başkanı Lu Weibing, Redmi Note ailesi akıllı telefonlarının başarısını ortaya koyan paylaşımlarda bulundu. Başkanın açıklamasına göre Note serisinin bugüne kadarki satışları 320 milyon adeti aştı.

Lu Weibing ayrıca saygın araştırma kuruluşu Canalys tarafından yayınlanan 2022 en çok satan telefonların yer aldığı bir liste yayınladı. Bu listede popüler telefonların yanında 18 milyon adet satışlar Redmi Note 11 4G modeli de yer alıyor. Redmi Note 11 aynı zamanda ilk on içerisindeki tek marka telefon oldu.

Redmi’nin son olarak Note 12 serisini duyurduğunu aktardık. Note 12 4G, Note 12, Note 12 Pro 5G ve Note 12 Pro+ 5G modellerinden oluşan seri kısa süre önce Avrupa pazarına ayak bastı. Bu telefonların tümünü önümüzdeki haftalarda Türkiye’de göreceğiz.

Seriye son olarak ise Redmi Note 12 Turbo modeli dahil edildi. Şu an iddialı orta üst segment telefon olarak gösterilen Note 12 Turbo bir süre sonra POCO F5 ismiyle küresel çapta piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu